Pattaya Marathon 2023 on aivan kulman takana

KUVA: Pattaya Marathon

Pattaya -

Liity Pattaya Marathon 2023 -tapahtumaan ja liity "15,000 XNUMX juoksijaan" joka vuosi kaikkialta maailmasta!

Juokse intohimolla ja riko rajasi kaupungin suurimmassa maratontapahtumassa, joka järjestetään 22.-23. Nauti urheilufestivaalien viikonlopusta ja maagisesta tunnelmasta jännittävimmässä kaupungissa, joka ei koskaan nuku, Pattaya Cityssä!

Ansaitse mahdollisuutesi voittaa useita kunniallisia palkintoja, kuten "Finisher"-paita, joka on suunniteltu yksinomaan erottuvalla oranssilla värillä, joka vangitsee katseen kaukaa, ja ikimuistoisia mitaleja, jotka ovat yhtä näyttäviä ja vaikuttavia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.