Vuosittainen Soi 6 Party palaa Pattayaan neljän vuoden jälkeen tänä viikonloppuna, 10. ja 11. kesäkuuta

Pattaya, Thaimaa-

Covid-19:n ja matkustusrajoitusten aiheuttaman pitkän neljän vuoden kuivuuden sekä viihdepaikoilla pakotettujen covidiin liittyvien sääntöjen jälkeen Soi 6 valmistautuu jälleen juhlimaan vuotuista viikonloppuna katutapahtumaansa.

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 10. ja 11. kesäkuuta koko päivän Soin aukioloaikoina, jotka voivat hieman vaihdella baarittain, mutta ovat yleensä noin klo 2-4 ja klo 1-2.

Soi 6 on yksi Pattayan historiallisimmista ja kuuluisimmista kaduista, jossa on kymmeniä baareja ja viihdepaikkoja sekä ravintoloita, hotelleja ja erilaisia ​​pienempiä kauppoja. Se sijaitsee Pohjois-Pattayalla lähellä Runway-markkinoita, ja se on helppo löytää ja se on tärkeä maamerkki monille turisteille.

Festivaalin aikana osallistuvissa baareissa on ilmapallot, jotka osoittavat, että ne ovat tapahtumassa massiivisessa juhlassa. Monissa baareissa on erityisteemoja, henkilökunnan asuja, lisäruokaa ja ilmaisia ​​otoksia maksaville asiakkaille, ja joissakin on jopa juhlapelejä ja erikoispalkintoja tai arpajaisia.

Vuosittaiset juhlat kokosivat perinteisesti aina monia samanhenkisiä bilekadun faneja juomaan ja juttelemaan ja ovat loistava tilaisuus tavata uusia ystäviä ja muita vierailijoita Pattayassa, Thaimaassa.

Nähdään festivaaleilla!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/