Yksityiskohdat tämän viikonlopun PRIDE-kulkueesta ja -festivaalista Jomtien Beachillä 10. kesäkuuta

Pattaya/Jomtien Thaimaa-

Oletko valmis osoittamaan ylpeyttäsi ja tukesi monimuotoisuudelle, osallisuudelle ja tasa-arvolle?

Sitten tänä viikonloppuna SWINGin esittämä sarja ei voi ohittaa tapahtumia Jomtien Beachillä ja läheisellä Jomtien Complexilla.

Paraati sisältää laajan valikoiman marssijia, musiikkia, kellukkeita, juhlia, vaikuttajia, malleja, julkkiksia ja paljon muuta, ja se kokoontuu Chaiyapruekin risteykseen Jomtien Beachillä klo 3, lauantaina 10. kesäkuuta 2023.

Paraati marssii sitten Jomtien Beach Roadia pitkin Jomtien Beachin baariin, joka sijaitsee Jomtien Beachin päässä Thrappraya Roadin risteyksessä, mikä kestää noin kolme tuntia. Läpikulkuliikenteen tulee välttää aluetta, vaikka osa tiestä on avoinna liikenteelle.

Mutta odota, siellä on enemmän! Klo 7–10 SWING isännöi Jomtien Complexin laajaa tapahtumia ja festivaaleja, joissa on kabareea, musiikkia, tanssia, hauskaa, ruokaa ja paljon muuta kaikille.

Tämä on aina erittäin suosittu tapahtuma, joten tule ulos ja osoita ylpeyttäsi!

Valokuva Pattaya City PR.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/