Yhdysvallat pyrkii säilyttämään vahvat siteet Thaimaahan

Yhdysvaltain Intian ja Tyynenmeren alueen korkea virkamies on sanonut, että Yhdysvaltojen tavoitteena on tukea "tehokasta, vakaata, demokraattista hallitusta" maassa.

Valkoisen talon Intian ja Tyynenmeren alueen koordinaattori Kurt Campbell kertoi Hudson Institute -ajatushautomolle, että Yhdysvaltain viranomaiset ovat seuranneet tarkasti Thaimaan vaaleja. Hän lisäsi, että tämä on herkkä vaihe hallituksen muodostamisen kannalta.

Oppositiopuolueet Move Forward ja Pheu Thai hallitsivat viime kuun parlamenttivaaleja Thaimaassa ja ovat pyrkineet muodostamaan koalitiohallituksen. Move Forward -puolueen johtaja Pita Limjaroenrat yrittää saada tukea seuraavan pääministerin vaaleissa elokuussa.

Campbell huomautti, että monet yritykset investoivat Thaimaahan, kun taas Yhdysvalloilla on vahvat sotilaalliset ohjelmat ja sitoumukset Thaimaan asevoimien kanssa. Hän lisäsi, että Yhdysvallat haluaa työskennellä Thaimaan uuden hallituksen kanssa sen muodostumisen jälkeen.

Yhdysvallat pyrkii vahvistamaan suhteita liittolaistensa ja kumppaneidensa kanssa kaikkialla Aasiassa, kun Washington pyrkii ylläpitämään vahvaa kahdenvälistä suhdetta Thaimaan kanssa, joka on sen alueen vanhin sopimusliittolainen.

Edellinen on Thaimaan hallituksen/NNT:n lehdistötiedote.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/