PÄIVITYS: Epäilty pidätettiin sen jälkeen, kun venäläistä miestä ammuttiin autossaan Phuketissa

Phuket -

Ulkomaalainen epäilty pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, kun venäläinen liikemies loukkaantui ammuttuaan hänen ollessaan autossa Cherng Talayssa paikallisessa kahvilassa.

Aiemmat aiheeseen liittyvät tarinamme:

Ulkomaalaista miestä ammuttiin autoon, joka oli pysäköity Thalangin venekadun kahvilaan.

44-vuotias venäläinen mies on saanut vammoja laukauksista ollessaan pysäköityssä autossa kahvilan edessä Cherng Talayssa.

Nyt päivitykseemme:

Phuketin maahanmuuttovirasto kertoi Phuket Expressille torstaiaamuna (8th), että pääepäilty on pidätetty Phuketin kansainvälisen lentokentän kansainvälisen terminaalin lipunmyyntipisteestä. Ulkomaalainen epäilty tunnistettiin Artur Legayksi, 49, Kazakstanin kansalaiseksi.

Viranomaiset olivat jäljittäneet epäiltyä eilisestä iltapäivästä lähtien, kun hän oli paennut paikalta sen jälkeen, kun hänen väitetään ampuneen uhria Aleynikov Dmitryä, 44, neljä kertaa hänen rinnalleen. Hra Dmitry selvisi hengissä ja oli jopa tietoinen ja kykeni kävelemään ja puhumaan itse tapahtuman jälkeen. Hän on edelleen sairaalassa lehdistön ajan, ja hänen odotetaan toipuvan.

Mr. Dmitry on Phuketin ex-pat ja paikallisen yrityksen omistaja.

Legayn uskottiin yrittäneen paeta Thaimaasta tapahtuman jälkeen, mutta hän ei ollut heti vastannut mihinkään tiedotusvälineiden tai asiaankuuluvien lainvalvontaviranomaisten kysymyksiin.

Tämä on kehittyvä tarina ja sitä päivitetään sitä mukaa, kun yksityiskohtia julkaistaan.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Phuket Expressissä, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.