Päihtynyt nainen Pattayassa ajaa vilkkaalle tielle, joutui moottoripyörän alle

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Thaimaalainen nainen törmäsi moottoripyörältä ja loukkaantui vakavasti Pattayalla. Poliisi ja silminnäkijät kertoivat, että nainen oli humalassa ja juoksi ajoneuvon eteen.

Loukkaantunut nainen, joka tunnetaan nimellä Ms. Nipaporn Sansin, 40, löydettiin makaamasta Pattaya Third Roadilta eilen illalla, 7. kesäkuuta. Hän loukkaantui moottoripyörän törmäyksestä. Hän oli erittäin päihtynyt Sawang Boriboon -pelastajien ja poliisin mukaan, jotka kiirehtivät häntä paikalle auttamaan.

Pelastusryhmä antoi ensiapua ennen kuin hänet siirrettiin Pattayan sairaalaan.

Toinen loukkaantunut henkilö, Nattakit Binamart, 19, moottoripyöräilijä, löydettiin pinnallisista vammoista. Hänelle annettiin myös sairaanhoitoa ennen kuin hänet lähetettiin Banglamungin sairaalaan. Hänen onnettomuuteen osallistuneen moottoripyöränsä, punainen Honda PCX, löydettiin tieltä etuosan vaurioituneena.

Nattakitin mukaan hän oli ajanut moottoripyörällään kotoaan tapaamaan ystäväänsä Pohjois-Pattayassa. Ennen saapumistaan ​​onnettomuuspaikalle nainen juoksi äkillisesti tien poikki, jolloin hän ei kyennyt jarruttamaan ajoissa ja törmäsi naiseen. Laupiat samarialaiset tulivat heidän apuunsa ja ilmoittivat viranomaisille.

Nattakit ei ollut päihtynyt ja oli yhteistyökykyinen viranomaisten kanssa.

Poliisi sanoi, että molemmat osapuolet kutsutaan kuulusteluun, kun he ovat täysin toipuneet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.