Krabin poliisi auttaa päihtynyttä ranskalaista miestä, joka löydettiin nukkumasta syntymäpäiväpuvussaan julkisesti

Krabi -

Päihtynyt ranskalainen mies löydettiin nukkumasta alasti ravintolan edessä Mueang Krabissa, mikä yllätti paikalliset asukkaat.

Mueang Krabin poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 8 aiemmin tällä viikolla tuntemattomassa ravintolassa Fresh Market Cityssä. He saapuivat ravintolaan löytääkseen alaston ulkomaalaisen miehen nukkumassa ravintolan edessä. Hänen läheltä löytyi sarongkangas.

Ravintolan henkilökunta kertoi poliisille, että päihtynyt ulkomaalainen mies oli noin 40-vuotias. Hänen saronginsa oli löysällä, mutta hän ei kiristänyt sitä. Se irtosi, kun hän nukahti.

Poliisi herätti ulkomaalaisen miehen ennen kuin laittoi sarongin takaisin päähän. Hän kertoi poliisille olevansa ranskalainen. Hän asuu lähellä olevassa hotellissa ja poliisi vei hänet takaisin hotelliin.

Hänen uskottiin juoneen hieman liikaa edellisenä iltana, ja poliisi päätti olla nostamatta julkista siveettömyyttä, kun mies oli pyytänyt anteeksi.

Miehen nimeä ei julkistettu lehdistölle, mistä hän on todennäköisesti melko kiitollinen.

=======================

Edellinen artikkeli ilmestyi alun perin emoyhtiömme TPN Median omistamalla sisarsivustollamme.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/