Pattayan asukkaat ovat kyllästyneet teini-ikäisiin, jotka suorittavat säädyttömiä tekoja julkisella rannalla

Pattaya -

Pattayan asukkaat kehottavat poliisia löytämään joukon rajuja teinipareja, jotka avoimesti parittelevat rannalla aikaisin torstaiaamuna 7. kesäkuuta.

Pattaya News -tiimi meni eilen iltapäivällä 7. kesäkuuta tutkimaan kyseistä aluetta Hat Krating Lain julkisessa puistossa Banglamungin kaupunginosan Nakluan osa-alueella, saatuaan huolestuneiden kansalaisten ilmoituksen useista teini-ikäisistä, jotka harjoittivat lihallisia tekoja alueen kallioilla. yleinen puisto.

Kansalaisten mukaan häiritsevä tapaus sattui noin kello 02 eilen 00. Nimettömät todistajat paljastivat lehdistölle istuvansa rannalla nauttimassa ateriasta ja tuulesta, kun paikalle saapui 7-5 teini-ikäisen, noin 6-18-vuotiaan pojan ja tytön ryhmä. Ryhmä erottui pareiksi ja löysi syrjäisiä paikkoja kivien joukosta. Sitten he harjoittivat seksuaalista toimintaa avoimesti välittämättä lähellä istuvien turistien katseesta.

Jotkut turisteista tallensivat videon teinistä ja antoivat sen asianomaisille lainvalvontaviranomaisille. Koko tuhma teko kesti kuvamateriaalin mukaan noin 3 minuuttia.

Turistien mukaan he sanoivat, että asianomaisten viranomaisten tulisi ryhtyä toimiin tähän tapaukseen osallistuneita vastaan, koska se oli laitonta ja tahrasi suuresti Pattayan kuvaa maailmankuuluna matkailukohteena.

Haastattelussa Somchai Sornaroonin, Hat Krating Lain yleiseen puistoon sijoitetun 62-vuotiaan turvapäällikön kanssa, hän kertoi huomanneensa säännöllisesti teini-ikäisiä vaeltelevan alueella joka ilta klo 02–00. Hän sanoi, että eilinen tapaus oli tuskallinen ja että poliisin pitäisi ryhtyä vakaviin toimenpiteisiin.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.