Pattaya järjestää Pattayan kalmarimessut Jomtien Beachillä tänä viikonloppuna 10.-11.

Pattaya -

Soita kaikille merenelävien ystäville Pattayassa! Kaupungin on määrä isännöidä toinen hämmästyttävä ruokafestivaali, nimeltään "Pattaya Squid Fair 2023" Jomtien Beachillä 10.-11. kesäkuuta.

Tänä vuonna tapahtuma on siirretty Jomtien Beachille The Now -hotellin eteen, Chaiyapruek Roadin varrelle. Se järjestetään klo 5-00. Messuilla on tarjolla monenlaista toimintaa, jossa keskitytään edullisiin ja laadukkaisiin mereneläviin.

Messujen järjestäjät ovat huolella valinneet messuille vain parhaat myyjät. Meren antimien lisäksi järjestetään kalmareiden syömiskilpailu ja VIP-aktiviteetti "Serve by Chef", joka sisältää huutokaupan ja harvinaisten merenelävien tarjoilun vain 100 rekisteröityneelle asiakkaalle.

Pattaya Squid Fair on saanut viime vuonna positiivista palautetta turisteilta. Tänä vuonna konsepti on muuttunut kauppakeskuksen kalmareiden kalastuskilpailusta rantakalahuutokaupaksi.

Jomtien Beachin valinta tapahtumapaikaksi pyrkii myös auttamaan paikallisia kalastusyhteisöjä ja edistämään matkailua kaikkialla Pattayassa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.