Thaimaa sallii miespuolisille hallituksen virkamiehille isyysvapaan

Thaimaan miespuolisille hallituksen virkamiehille on myönnetty oikeus pitää 15 peräkkäistä työpäivää täydellä palkalla olevaa isyysvapaata varapääministeri Wissanu Krea-ngamin 23. toukokuuta allekirjoittaman käskyn jälkeen. Uuden politiikan tavoitteena on tukea valtion työntekijöitä heidän hoidossaan. vaimot synnytyksen jälkeen.

Päivitettyjen säännösten mukaan virkamiehet, jotka ottavat jatkuvaa 30 päivän lomaa puolisonsa avustamiseen synnytyksen jälkeen, saavat edelleen vain 15 päivän palkkaa. Jos virkamiehet valitsevat yli 30 päivää kestävän loman, he eivät saa palkkaa ilman pääjohtajan tai vastaavan viranomaisen lupaa. Tällaisissa tapauksissa maksu ei myöskään ylitä 15 päivää.

Isyysvapaan saamiseksi virkamiehen on haettava lupa esimieheltä 90 päivän kuluessa lapsen syntymästä.

Muutos kuvastaa hallituksen pyrkimyksiä parantaa työn ja yksityiselämän tasapainoa ja tukea työntekijöitä heidän perhevelvollisuuksissaan. Isyysvapaata myöntämällä virkamiehet voivat asettaa etusijalle puolisonsa ja vastasyntyneiden hyvinvoinnin ratkaisevana synnytyksen jälkeisenä aikana. Politiikassa tunnustetaan myös isien osallistumisen tärkeys lastenhoitoon ja pyritään edistämään perhesitettä tukevaa ympäristöä.

Isyysvapaan käyttöönotto myös mukauttaa Thaimaata entistä enemmän globaaleihin trendeihin ja parhaisiin käytäntöihin sukupuolten tasa-arvon edistämisessä, vanhemmuuden yhteisvastuun tunnustamisessa sekä isille mahdollisuuden osallistumiseen aktiivisesti lastensa varhaiseen kehitykseen.

Edellinen on Thaimaan hallituksen lehdistötiedote.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/