Pattaya Sport Club lahjoittaa 10 jalkapalloa kädestä käteen -säätiölle

Pattaya, Thaimaa – kesäkuu, 2023 –

Pattaya Sport Club on lahjoittanut avokätisesti 10 jalkapalloa Hand to Hand Foundation, paikallinen hyväntekeväisyysjärjestö, joka keskittyy vähäosaisten lasten tukemiseen.

Lahjoituksen tarkoituksena on edistää säätiön urheiluohjelmia ja tarjota virkistystä
mahdollisuuksia lapsille Pattayalla ja lähialueilla.

Pattaya Sport Club, joka tunnetaan sitoutumisestaan ​​urheilun edistämiseen ja paikallisten tukemiseen
hyväntekeväisyysjärjestöt, tunnustaa liikunnan ja ryhmätyön merkityksen kehityksessä nuoria yksilöitä. Yhteistyössä Hand to Hand Foundationin kanssa he pyrkivät positiiviseen vaikuttaa näiden lasten elämään edistämällä heidän urheilullisia taitojaan ja edistämällä arvoja, kuten urheiluhenkistä ja yhteistyöstä.

"Olemme innoissamme voidessamme tukea Kädestä käteen -säätiötä tällä lahjoituksella", sanoi herra Bernie Turpin, Pattaya Sport Clubin vanhempi neuvonantaja. ”Uskomme, että urheilu voi vahvistaa lapsia ja luoda positiivinen muutos yhteisössämme."

Kädestä käteen -säätiö kiitti panoksesta ja totesi, että jalkapallot tarjoaa arvokkaita laitteita ja herättää toivoa lasten keskuudessa. Pattayan urheiluseura lahjoitus on esimerkki heidän omistautumisestaan ​​yhteisön hyvinvoinnista ja heidän sitoutumisestaan ​​luomiseen mahdollisuuksia valoisampaan tulevaisuuteen.


Lisätietoja on osoitteessa www.pattayasportclub.org ja www.handtohandpattaya.com.

Tietoja Pattaya Sport Clubista

 Pattaya Sport Club on johtava urheilujärjestö Pattayassa,
Thaimaa, joka on omistautunut edistämään urheilua ja tukemaan paikallisia hyväntekeväisyysjärjestöjä. Klubi järjestää
urheilutapahtumia, turnauksia ja hyväntekeväisyystoimintaa tukemalla aktiivisesti paikallisia aloitteita ja edistää positiivista muutosta yhteisössä.

Tietoja Hand to Hand Foundationista

Hand to Hand Foundation on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka kotipaikka on Yhdysvalloissa Pattaya, Thaimaa. Heidän tehtävänsä on auttaa vähäosaisia ​​perheitä ja lapsia tarjoamalla koulutustuki, ruokailut ja virkistystoiminta. Niiden ohjelmien kautta ja kumppanuuksia, säätiön tavoitteena on luoda valoisampi tulevaisuus sitä tarvitseville.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/