Korean yhdistys Thaimaassa lahjoittaa ruokaa ja mukavuuksia vammaisille opiskelijoille Pattayassa

Pattaya -

Sydäntä lämmittävänä ystävällisenä tekona Korean Associationin jäsenet Thaimaassa tekivät aloitteen tukeakseen vammaisia ​​opiskelijoita Pattaya Redemptorist Technological College for People with Disables -koulussa 6. kesäkuuta.

Avokätisellä lahjoituksellaan he toimittivat opiskelijoille 15 kilon pussia riisiä, 5 laatikkoa kasviöljyä, astianpesuainetta, pyykinpesuainetta, kylpyhuoneen puhdistusliuosta, lattianpuhdistusainetta, pakattuja vaippoja, välipaloja ja 50 pakkausta juomavettä. osa päivittäisistä haasteistaan.

Hra Damphan Racha, koulun johtaja, vastaanotti lahjoituksen korkeakoulun puolesta.

Thaimaan Korean yhdistyksen presidentti Jo Jae-seng kertoi The Pattaya Newsille: "Olemme jatkuvasti tukeneet apua tarvitsevia hyväntekeväisyyssäätiöiden kautta."

Pattaya Redemptorist Technological College for People with Disables on ammattikoulu, joka tarjoaa koulutusta henkilöille, joilla on käsi-, jalka- tai vartalovamma, ilman maksuja.

He tarjoavat tietokoneohjelmoinnin, elektroniikkalaitteiston ja laitteiden korjauksen kursseja. Tällä hetkellä korkeakoulu on johdonmukaisesti tuottanut merkittäviä saavutuksia akateemisen, urheilun ja yhteisön osallistumisen alalla. Lisäksi he ovat menestyksekkäästi tuottaneet huomattavan määrän päteviä ammattilaisia, jotka nyt palvelevat yhteiskuntaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.