Paljon jännitystä New Yellow Line -linjalle Bangkokissa

Ensimmäinen Yellow Line -monorail-koeajo 3. kesäkuuta herätti paljon jännitystä työmatkalaisten keskuudessa Samut Prakanin maakunnan Samrongin asemalla, koska se esitteli uuden kuljetusvaihtoehdon samalla kun se tarjosi vaihtoehdon alueen surullisen liikenneruuhkien poistamiseen.

Yellow Line, Thaimaan ensimmäinen yksiraiteinen konttipalkki, yhdistää Bangkokin Lat Phraon Samut Prakanissa sijaitsevaan Samrongiin. Se kattaa 30.4 kilometrin matkan ja kattaa 23 asemaa.

Kokeilujakson kahden ensimmäisen viikon aikana palvelu on avoinna vain 13 asemalla Hua Makista Samrongiin matka-ajalla noin 30 minuuttia. Kokeilujakso on yleisölle maksuton kesäkuun loppuun asti, ja palveluajat ovat klo 9-00.

BTSC:n toimitusjohtaja Surapong Laoha-Unya paljasti, että Yellow Line -yhtiön odotetaan aloittavan kaupallisen toiminnan ensi kuussa ja hinnat vaihtelevat 15-45 bahtiin. Hän korosti keltaisen linjan saumatonta yhteyttä muihin suuriin kauttakulkulinjoihin, mukaan lukien Samrongin aseman vihreä linja, Hua Mak -aseman lentokenttäjunayhteys ja Lat Phraon aseman sininen linja.

BTSC paljasti myös suunnitelmat muodostaa yhteys Yellow Line -linjan ja tulevan Orange Line -linjan välille Yaek Lam Sali -aseman kautta, mikä laajentaa entisestään monorail-järjestelmän ulottuvuutta ja saavutettavuutta.

Matkustajia kehotetaan asentamaan BTSC:n "The SKYTRAINs" -mobiilisovellus pysyäkseen ajan tasalla junien aikatauluista ja asematiedoista.

Edellinen on NNT/Thain hallituksen lehdistötiedote.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/