Australialainen mies ja ystävät auttavat Pattaya-ravintolan omistajaa päivällisen ja Dasherin tapauksen jälkeen

Pattaya, Thaimaa-

TPN-media kertoi hiljattain tilanteesta, jossa paikallinen Pattaya-ravintolan omistaja oli tuntematon mies syömässä ja syöksymässä jättäen lähes tuhannen bahtin laskun.

Nyt, vaikka epäiltyä ei ole saatu kiinni, meillä on lukijoillemme myönteinen päivitys.

Yksi vakituisista lukijoistamme, Paul Kinsey Adelaidesta, Australiasta, joka omistaa paikallisen matkatoimiston, joka löytyy täältä, otti yhteyttä Pattaya Newsiin ja tarjoutui vierailemaan ravintolassa ystävien kanssa ja auttamaan omistajaa.

Ryhmä ei vain nauttinut herkullisesta ruoasta, josta he tietysti maksoivat, kuten alla näkyy, vaan myös antoivat Thepprasit Roadin Kin Kab Kia -ravintolan omistajalle rouva Jinwara Rebedefille tuhat bahtia kiitosvinkkinä.

Kiitos Paulille, Lolarille ja kaikille, jotka auttoivat häntä!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/