Thaimaan hallitus perustaa Big Data Instituten

Hallitus on ilmoittanut perustavansa Big Data Instituten (BDI), uuden julkisen viraston, jonka tavoitteena on hallita tehokkaasti julkisen ja valtion virastojen tuottamaa valtavaa datamäärää. Kehitys tapahtuu keskellä hallituksen pyrkimyksiä hyödyntää big dataa taloudelliseen ja sosiaaliseen edistykseen ja tulevaisuuden politiikan muotoilemiseen.

BDI:n on määrä olla toiminnassa 180 päivän kuluessa, ja se korvaa nykyisen valtion Big Data Instituten (GBDi), joka vihittiin käyttöön toukokuussa 2019. Ensimmäisenä julkisena virastona Thaimaassa, joka käyttää big dataa yleishyödyllisiin tarkoituksiin, BDI palvelee eri sektoreita. etsitään tietopohjaisia ​​ratkaisuja haasteisiin vastaamiseksi, tuottavuuden parantamiseksi ja talouspolitiikan laatimiseksi.

Yksi instituutin keskeisistä tehtävistä tulee olemaan big data -analyysipalveluiden tarjoaminen ja kansainvälisten standardien mukaisten innovatiivisten hankkeiden tukeminen. Lisäksi BDI edistää data-analyysiteollisuuden kasvua ja osallistuu big datan alan ammattilaisten kouluttamiseen.

Royal Gazetten mukaan BDI:llä on valtuudet valvoa big datan kehitystä olemassa olevien lakien ja hallituksen ohjeiden mukaisesti. Se voi myös tehdä yhteistyötä julkisen sektorin kanssa ja hakea heiltä tukea tarpeelliselle yhteistyölle.

Digitaalisen talouden ja yhteiskunnan ministeriön (DES) alaisuudessa toimiva Digital Economy Promotion Agency (Depa) on aktiivisesti edistänyt big datan käyttöä kansalliseen edistymiseen, myös GBDi:n toimikauden aikana. Edellinen instituutti virtaviivaisti onnistuneesti yli 100 67 valtion viraston toteuttamaa hanketta ja sillä oli ratkaiseva rooli sellaisten alustojen kehittämisessä, kuten Health Link, Travel Link, Youth Link ja CO-Link.

Edellinen on Thaimaan hallituksen/NNT:n lehdistötiedote.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/