Pattaya Beachin myyjät pyytävät kaupunkia sallimaan pysäköinnin uudelleen Beach Roadilla

Pattaya-

Tänään, 6. kesäkuuta 2023, Pattaya Beachin myyjät kokoontuivat anomaan kaupunkia peruuttamaan maaliskuun alussa tehdyn tilauksen pysäköinnin kieltämiseksi Pattaya Beachin rannan puolella.

Wirawit Charoenrit Taweechokin johtamien myyjien mukaan tilaus, josta alun perin raportoimme täällä, vaikutti heidän liiketoimintaansa pahasti.

Ryhmä keskusteli Pattayan apulaiskaupunginjohtajan Manoch Nongyain kanssa ja otti esille useita tilaukseen liittyviä ongelmia.

Wirawitin mukaan lupauksia löytää vaihtoehtoinen pysäköinti ja tarjota parkkihallit ja sukkulat rannalle eivät ole koskaan toteutuneet. Tämän seurauksena kaupunki oli periaatteessa yksinkertaisesti kieltänyt pysäköinnin kokonaan ilman järkeviä vaihtoehtoja.

Lisäksi rantatien laajentamiseen ja Jomtien Beachin kaltaisten pysäköintialueiden tarjoamiseen liittyvät hankkeet etenivät hitaasti, eivätkä ne valmistuisi pitkään aikaan, Wirawit lisäsi.

Apulaispormestari Nongyai sanoi, että hän vie huolenaiheet Pattayan pormestari Poramese Ngampichesille ja asianomaisille viranomaisille keskustelemaan mahdollisista ratkaisuista, ja myönsi, että suunnitelma pysäköintikiellosta ei ollut täydellinen ratkaisu ja että myyjillä oli päteviä kohtia.

Kuvan luotto PR Pattaya.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/