Pattaya City keskustelee Pattaya Beachin "matkailumaamerkistä" sosiaalisen median vaikuttajien houkuttelemiseksi

Pattaya City-

Pattayan kaupungin johtajat Pattayan pormestari Poramese Ngampichesin johdolla keskustelivat tänään 6. kesäkuuta 2023 ehdotuksesta matkailun maamerkiksi Pattaya Beachille.

Kokoukseen osallistui useita johtajia, mukaan lukien Surat Thepchaito, matkailu- ja urheilutoimiston johtaja, ja herra Nuttawut Iamsaad, Siam Commercial Company Limitedin luova johtaja.

Pohjimmiltaan suunnitelmana on kehittää Pattaya Beachille Pattaya Hillin Pattaya-kyltin kaltainen maamerkki, joka rohkaisisi vierailijoita kirjautumaan sisään ja ottamaan selfieitä ja tarjoamaan keskeisen paikan Instagrammerille, Tiktokereille ja vaikuttajille sekä mainostaa. kaupunki.

Kaupungilla on usein tällaisia ​​pisteitä festivaalien aikana, mutta ideana on tarjota pysyvämpi vaikuttajakohde, joka auttaa myös edistämään Pattaya Cityä sosiaalisessa mediassa.

Erilaisia ​​ehdotuksia laadittiin, mutta idea on vielä lapsenkengissään, eikä ideoita ole vielä julkistettu, mutta se tulee lähitulevaisuudessa. Pidätkö ajatuksesta nähtävyyksistä tuoda lisää sosiaalisen median vaikuttajia Pattayaan? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Valokuvat PR Pattaya.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/