Thaimaalainen tyttöystävä puukotti ulkomaalaista poikaystävää jalkaan järkyttyneiden turistien edessä Pattayalla

Pattaya -

Kiihkeän tyttöystävän ja poikaystävän välisen kiistan aikana thaimaalainen tyttöystävä puukotti ulkomaalaista poikaystäväänsä jalkaan ja pakeni jättäen veitsen pohkeeseen.

Loukkaantunut ulkomaalainen, jota ei voitu tunnistaa, oli juuttunut vasempaan pohkeeseensa, kun Sawang Boriboon -pelastajat saapuivat auttamaan häntä kello 11 eilen 4. toukokuuta.

Uhri löydettiin vilkkaalta julkiselta alueelta Soi Buakhaosta Etelä-Pattayassa, Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa.

Tapahtuman silminnäkijät kertoivat The Pattaya Newsille, että miestä puukottanut henkilö oli todennäköisesti hänen oma thaimaalainen tyttöystävänsä, joka oli paennut paikalta ennen viranomaisten saapumista.

Ennen puukotusta silminnäkijät huomasivat kahden riitelevän jostain. Hedelmäveitsellä aseistettu nainen yritti jahdata loukkaantunutta ulkomaalaista, kun tämä heitti tuolilla häntä kohti. Lopulta häntä puukotettiin vasikkaan ennen kuin laupias samarialaiset tulivat lopettamaan taistelun. Kaksikko lähti sitten erilleen.

Pattayan poliisi pyrkii tunnistamaan tappeluun osallistuneen naisen. Ulkomaalaisen miehen kerrottiin kieltäytyneen lääketieteellisestä avusta ja pakeni paikalta ennen kuin poliisi ehti paikalle, kieltäytyen tapaamasta poliiseja tai edes odottamasta tutkijoiden saapumista.

Pattayan poliisi ilmoitti, että he työskentelevät myös puukotetun miehen tunnistamiseksi, koska heidän mielestään oli "omituista", että hän pakeni paikalta ennen kuin lainvalvontaviranomaiset ehtivät saapua, vaikka hän oli uhri.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.