Thaimaan pääministeri-Hopeful lupaa tasa-arvoista avioliittoa Bangkok Pride -tapahtumassa

KUVA: Thairath

Kansallinen -

Thaimaan pääministeri-toiveikas ja Move Forward -puolueen (MFP) johtaja Pita Limjaroenrat lupasi Pride-tapahtumassa Bangkokissa, että hän valtuuttaisi parlamentin äänestämään LGBTQ+-ihmisten tasa-arvolakiehdotuksesta 100 päivän kuluessa hänen virkaanastumisestaan.

Pita kertoi eilisessä tilaisuudessa, että tapahtuma esitteli maailmalle thaimaalaisen yhteiskunnan erilaisia ​​rakkauden muotoja ja korosti, että juhlassa ei ole kyse pelkästään paraateista tai symboleista, vaan rakkauden omaksumisesta ja juhlistamisesta sen kaikissa muodoissa.

Hän toivoi myös, että vuoteen 2028 mennessä Bangkokilla olisi mahdollisuus isännöidä World Pride -tapahtumaa, mikä toisi maalle merkittäviä taloudellisia etuja ja myönteisiä tuloksia.

Mitä tulee MFP:n tasa-arvolain avioliittolakiin, pääministeri toivoi, että hän vaatisi sen mandaattia parlamentissa. Lakiesitys hyväksytään 100 päivän kuluessa Pitan virkaanastumisesta, jotta ihmiset voivat olla todellisia itseään ja poistaa tietyt sukupuoleen perustuvat yhteiskunnalliset odotukset.

Pita sanoi, että jotkut opettajiksi pyrkivät ihmiset eivät tällä hetkellä pysty kulkemaan tätä polkua sukupuoli-identiteettinsä vuoksi. Samoin jotkut ihmiset eivät pysty suunnittelemaan verojaan tai ostamaan vakuutusta läheisilleen sukupuoli-identiteettinsä vuoksi.

Avioliittotasa-arvolain hyväksyminen ratkaisee nämä ongelmat, Pita sanoi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.