Pankkiryöstäjä pidätettiin 207,000 XNUMX bahtilla Samut Prakan -ostoskeskuksessa

KUVA: v2maungprakarn

Samut Prakan, Keski-Thaimaa -

Pankkiryöstäjä pidätettiin 207,000 XNUMX bahtin käteisellä ostoskeskuksessa Bang Pleen alueella.

Bang Pleen poliisi kertoi TPN-medialle, että heille ilmoitettiin tapauksesta sunnuntai-iltana (4th) ostoskeskuksessa Bangna Trat Roadilla Bang Plee Yain osa-alueella.

He saapuivat paikalle etsimään epäiltyä, jonka vartijat olivat jo saaneet kiinni kauppakeskuksesta. Epäilty tunnistettiin vain herra Taweesak, 37, joka on tavanomainen työskentelyreittinsä jakelupyörän lähettiläs. Taweesak kertoi poliisille, että hänellä oli 500,000 XNUMX bahtia velkaa nettipelaamisesta.

Poliisi tarkasti CCTV-kuvat kauppakeskuksen kolmannen kerroksen pankissa. Epäilty pakotti ruuvimeisselillä pankin työntekijän hankkimaan hänelle rahaa. Epäillyllä oli mukanaan myös panttivanki, ennen kuin hän vapautti panttivangin ja juoksi karkuun ennen kiinnijäämistään.

Kauppakeskuksen vartija Suripong Jaornhatairat kertoi TPN-medialle, että hänelle ilmoitettiin pankista ryöstöstä ennen kuin hän soitti poliisille ja ilmoitti asiasta ostoskeskuksen turvakeskukseen. Kaikki ovet olivat lukossa, ennen kuin epäillyn pidättivät kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa olevat vartijat, jotka pitivät epäiltyä poliisille.

Epäilty oli tiedotushetkellä pidätettynä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.