PÄIVITYS: Ulkomaalainen mies, joka puukotti ystäväänsä raa'asti, antautuu Pattayan poliisille

Pattaya -

Ulkomaalainen mies, jota epäillään ystävänsä puukotuksesta Pattayalla, antautui poliisille. Hän väitti olevansa vihainen uhrille, koska uhrin väitettiin kutsuneen häntä slangisanaksi naaraspuoliselle "koiralle".

Ensin edellinen tarinamme:

Toinen ulkomaalainen, jonka poliisi uskoi olevan hänen ystävänsä, puukotti raa'asti Pattayalla ulkomaalaista miestä tuntemattomista syistä kello 1 yöllä tänä aamuna, 4. kesäkuuta. Epäilty varasti uhrin moottoripyörän ja on tällä hetkellä vapaana.

Nyt päivitykseemme:

Epäilty 29-vuotias Thai-Iranin kansalainen Lee Yamadi ilmoittautui Pattayan poliisille tänään 11. kesäkuuta kello 5 puukotettuaan raa'asti iranilaista ystäväänsä, joka tunnistettiin myöhemmin nimeksi Nime Khakbaz, 40, ja varastettuaan. hänen moottoripyöränsä Soi Jomtien 13:ssa Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa.

Hän toi mukanaan pahoinpitelyaseen, terävän 15 cm pitkän metalliesineen luovuttaakseen poliisille.

Alkukuulustelun aikana Lee tunnusti puukottaneensa Nimeä väittäen, että he olivat menneet ostamaan paistettua kanaa yhdessä moottoripyörällä. Tehdessään ostoa Nimen väitti esittäneen herra Leestä pilkallisen huomautuksen, kutsuen häntä slangisanaksi naaraskoiralle maksettuaan hänelle kanan.

Tehtyään oston he molemmat ajoivat yhdessä moottoripyörällä ja väittelivät katkerasti koko matkan ajan. Epäilty käski sitten ystäväänsä pysäyttämään ajoneuvon ennen kuin hän käytti terävää esinettä puukottaakseen häntä. Tämän jälkeen hän pakeni paikalta pyytääkseen apua sukulaisilta ja päätti antaa itsensä.

Lee sai syytteen murhan yrityksestä. Hän on oikeudenkäynnissä ja hän on pidätettynä lehdistön ajan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.