Luottamus itäiseen talouskäytävään lisääntyy Thaimaan viranomaisten mukaan

Hallituksen ponnistelut itäistä talouskäytävää (EEC) tukevan infrastruktuurin kehittämiseksi ovat mahdollistaneet ETY-alueen tulevan talouden luottamusindeksin saavuttamisen vaikuttavaan 87.1 pisteeseen.

Toukokuun Thaimaan alueellisen talouden tunneindeksi (RSI) osoitti, että luottamus parani kaikilla Thaimaan alueilla. ETY-alueen suhdanneindeksi nousi 87.1 pisteeseen.

Maataloussektorin mielipideindeksi oli 86.5, teollisuuden 88.9 ja palvelusektorin 90.1. Työllisyyden ja investointinäkymien mielipideindeksit olivat 83.0 ja 87.3 pistettä.

RSI:n tuottaa Fiscal Policy Office (Valtiovarainministeriön FPO0), ja se heijastaa tulevaa luottamusta talouteen seuraavan kuuden kuukauden aikana.

FPO:n mukaan ilmapiirin paraneminen johtui hallituksen ripeästä ETA-alueen kehittämisestä investointikohteena ja hoitokeskuksena 12 Thaimaan kohdeteollisuudelle.

ETY on houkutellut ulkomaisia ​​sijoittajia ja ammattilaisia ​​luoden samalla työpaikkoja ja hajauttaen tuloja alueen ja lähialueiden yhteisöihin. ETY:n tavoittelun odotetaan hyödyttävän kestävästi Thaimaan taloutta.

Edellinen on Thaimaan hallituksen lehdistötiedote.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/