Parhaat kansalliset Thaimaan uutiset kesäkuun ensimmäiselle viikolle 2023

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 29. toukokuuta 2023 sunnuntaihin 4. kesäkuuta 2023.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

  1. Tärkeä kanadalainen epäilty lähetettiin takaisin Thaimaahan sen jälkeen, kun hän murhasi kanadalais-intialaisen miehen Phuketissa.

Kanadalainen epäilty on kiistänyt kaikki syytteet sen jälkeen, kun hän murhasi Phuketissa intialaisen miehen, jonka kerrotaan osallistuneen kansainvälisiin järjestäytyneisiin rikoksiin.

Hän on edelleen pidätettynä ja kiistää edelleen kaikki syytteet.

2. 70-vuotias brittimies on tehnyt ilmoituksen Thaimaan keskustutkintavirastolle (CIB), kun hän osti 15 miljoonan bahtin luksushuoneiston Koh Samuilta useita vuosia sitten, mutta ei ole vieläkään saanut oikeudellisia asiakirjoja, jotka vahvistavat hänen omistuksensa.

CIB hyväksyi raportin ja ilmoitti tarkistavansa tapauksen. Kyseisen kiinteistöyhtiön nimi salattiin vireillä olevien oikeustoimien ja Thaimaan kunnianloukkauslakien vuoksi.

3. Bangkokin karaokehuoneisiin tehtiin ratsian vain Kiinan kansalaisille tarkoitettuja luksusjuhlia, joista löydettiin 48 kiinalaista ja laittomia huumeita.

56 huumeepäiltyä, joista 24 on kiinalaisia, on pidätetty Bangkokissa perjantaina tapahtuneen karaokerikoksen johdosta.

He pysyivät vangittuna lehdistön ajan.

4. Thaimaa juhlii Hänen Majesteettinsa kuningatar Suthida Bajrasudhabimalalakshanan kuninkaallista syntymäpäivää lauantaina 3. kesäkuutard.

Hänen Majesteettinsa syntyi 3. kesäkuuta 1978 Hat Yain alueella Songkhlassa, Etelä-Thaimaassa. Tänä vuonna hän täytti 45 vuotta.

5. Rouva Amornrat Chokpamitkul, entinen Move Forward -puolueen kansanedustaja, julkaisi Facebookissa mielipiteensä, jonka mukaan Thaimaan pitäisi peruuttaa alkoholin myyntikielto uskonnollisina juhlapäivinä, koska sillä ei ole hänen mukaansa kohtuullisia perusteita.

TPN-media huomauttaa, että hotellien turisteja koskeviin alkoholikieltoihin oli aiemmin poikkeuksia, mutta tämä poistettiin Prayut Chan-O-Chan hallituksen aikana.

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/