Thaimaan työministeriö keskittyy ammattitaitoisten työntekijöiden kehittämiseen matkailualalla

Työministeriön osaamisen kehittämisosasto (DSD) on allekirjoittanut kuuden organisaation kanssa aiesopimuksen, jonka tavoitteena on kehittää 4,900 XNUMX ammattitaitoista työntekijää matkailu- ja palvelualoilla.

Kumppanuuteen kuuluvat matkailuministeriö, Thaimaan matkailuneuvosto, Beverage Association, International Festivals and Events Association ja Itä-Thaimaan baarimikkoyhdistys.

DSD:n pääjohtaja Bubpha Rueangsud sanoi, että ammattitaitoisilla työntekijöillä on edelleen suuri kysyntä matkailu- ja palvelusektoreilla. Siksi on erittäin suositeltavaa, että kaikki asiaankuuluvat sidosryhmät osallistuvat lahjakkaiden yksilöiden vaalimiseen ja kehittämiseen vastaamaan kasvavan sektorin vaatimuksiin.

Lisäksi liitto käynnisti erilaisia ​​osaamisen kehittämisohjelmia ruoanvalmistajien, baristan, baarimikon, ruoka- ja juomapalveluiden henkilökunnan sekä hierojien tarpeisiin. Yksi ohjelmista tarjoaa myös englannin kursseja.

Osasto on tällä välin edistänyt yrityksiä, jotka lähettävät työntekijänsä suorittamaan National Skill Standard Test. Kokeen läpäisevät työntekijät saavat todistuksen, jota voidaan käyttää perusteena palkankorotukselle Thaimaan työnormien mukaisesti.

Pääjohtaja Bubphan mukaan ohjelmaan odotetaan tänä vuonna liittyvän noin 4,900 3,300 työntekijää, ja osasto on jo onnistunut kouluttamaan yli XNUMX XNUMX työntekijää.

Lisätietojen saamiseksi yleisöä kehotetaan ottamaan yhteyttä DSD:n hotline-numeroon 1506, alanumero 4.

Edellinen on Thaimaan hallituksen lehdistötiedote.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/