PÄIVITYS: Loan Shark Gangin jäsenet antautuivat poliisille Pattayan toimittajan uhan jälkeen

Pattaya -

Kaksi Pattayan lainahain jengin jäsentä ilmoittautui poliisille eilen 1. kesäkuuta uhanttuaan vahingoittaa freelance-toimittajaa tämän viikon alussa.

Ensin edellinen tarinamme:

Pattayalainen toimittaja teki valituksen poliisille, koska hän väitti, että lainahaijengi uhkasi häntä, kun hän varoitti heitä roskaamasta lainalehtisiä hänen asuinpaikkansa eteen.

Nyt opäivityksesi:

Paikallinen thaimaalainen toimittaja, herra Buronsak Bunnodyom, raportoi poliisille, että kaksi moottoripyörällä ollutta miestä uhkasi hyökätä hänen kimppuunsa, kun hän kohteliaasti varoitti heitä roskaamasta lainalehtisiä hänen asuntonsa edessä Soi 9, Keski-Pattaya, Banglamungin alue, Chonburi. maakunnassa.

Raportin jälkeen syytetyt miehet, nimittäin Chinnawat Posingarm, 23, ja hra Natthiwut Sudprasert, 20, antautuivat poliisille eilen 1. kesäkuuta.

Mr. Chinnawat myönsi, että hän oli se henkilö, joka roskasi lainalehtisiä ihmisten talojen eteen, kun taas hra Natthiwut tunnusti ajaneensa moottoripyörällä herra Chinnawatille. He molemmat taltioituivat toimittajan kuvalle, kun he hyökkäsivät suullisesti ja yrittivät hyökätä hänen kimppuunsa suurella kivellä.

Mitä tulee motiiviin, he sanoivat suuttuneensa toimittajaan, koska he varoittivat heitä olemaan jakamatta lentolehtisiä. He lisäsivät, että se oli vain ohikiitävä ajatus, kun he poimivat kiven hyökätäkseen toimittajan kimppuun.

Mr. Chinnawat ja hra Natthiwut sanoivat pyytäneensä anteeksi liiallista toimintaansa.

Kaksikko sai syytteen muiden ihmisten uhkaamisesta ja puhtauslain rikkomisesta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.