Pattayan upseeri putosi syvään kuoppaan jahtaaessaan lankavarkaa, ei loukkaantunut

Pattaya -

Pattayan kaupungin kunnan virkamies yritti saada kiinni lankavarkaasta keskellä yötä 31. toukokuuta, kun hän putosi viiden metrin syvyyteen korkean ruohon peittämiin kuoppaan. Onneksi hän ei loukkaantunut.

Tarina Wittaya Sodavichitista, Pattayan kaupungin kunnan turvallisuusosastolla työskentelevästä virkailijasta, levisi sosiaalisessa mediassa, kun hän putosi syvään rakennuskuoppaan Chaiyapruekin urheilustadionilla yrittäessään saada kiinni kuparivarkaa viime keskiviikkona.

Pattayan pormestarin Facebook-sivun mukaan herra Wittaya partioi vaarallisissa paikoissa Pattayan ympäristössä yöllä, kun hän sai työtoveriltaan ilmoituksen, että Chaiyapruek-stadionille hiipi varas varastaakseen sähköjohtoja. Tämän jälkeen poliisi ryntäsi välittömästi stadionille antamaan apua.

Stadionilla herra Wittaya huomasi varkaan ja huusi heille lopettamaan. Kuultuaan hänen äänensä epäilty pudotti työkalunsa ja pakeni. Witthaya ja hänen tiiminsä ajoivat sitten takaa epäiltyä pitäen noin 30-40 metrin etäisyyttä. Kuitenkin, kun herra Wittaya saavutti stadionin portin lähellä olevalle rakennusvyöhykkeelle, hän putosi peittämättömään viiden metrin syvyyteen, joka oli piilossa korkean ruohon alla.

Herra Wittaya sanoi, ettei hän kyennyt nousemaan ulos omin voimin, joten hän kutsui joukkuetoverinsa avuksi. Sillä välin epäilty onnistui pakenemaan.

Raporttien mukaan herra Wittaya ei loukkaantunut, vaikka reiässä, johon hän putosi, oli monia metalliputkia, jotka saattoivat pudottaa hänet.

Hän oli edelleen hyvällä tuulella, kun hän poseerasi kuvissa joukkuetoveriensa kanssa tapahtuman jälkeen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.