Pattaya isännöi Pattaya Wellness Festiä juhlimaan maailmanlaajuista hyvinvointipäivää 2023

Pattaya -

Pattaya City aikoo isännöidä "Pattaya Wellness Fest 2023" -tapahtumaa maailmanlaajuisen hyvinvointipäivän muistoksi 9.-11. kesäkuuta.

Kaupunki järjestää tapahtuman yhteistyössä Itä-Seudun Kylpylä- ja Hyvinvointiyhdistyksen kanssa.

Tapahtuman tavoitteena on houkutella kansainvälisiä turisteja vierailemaan kaupunkiin tapahtuma-aikana 9.-11. Festivaali sisältää aktiviteetteja, kuten rantasiivouksia, aerobisia harjoituksia, joogaharjoituksia ja paljon muuta, jotka järjestetään Pattaya Beachin pohjoisella alueella.

Näillä toimilla pyritään lisäämään asukkaiden ja vierailijoiden tietoisuutta terveellisistä elämäntavoista sekä mainostamaan Pattayaa hyvinvointimatkailukohteena.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.