Viisi vanhempaa poliisia Phuketissa siirrettiin yökerhojen ryöstöjen jälkeen

Phuket -

Viisi vanhempaa Kathun poliisia, mukaan lukien päällikkö, on siirretty kahdelle laittomalle yökerholle tehdyn ratsian jälkeen Kathussa, koska niiden väitettiin avautuneen laillisten sulkemisaikojen jälkeen ja päästäneen alaikäisiä tapahtumapaikalle.

Edellinen tarinamme:

Narong Thipsirin ja Kathun poliisin johtamat maakunnan hallintoministeriön (DOPA) virkamiehet tekivät ratsian kahteen yökerhoon "Ratree Club" ja "Maha Nakhon Phuket" kello 3 torstaina (30. kesäkuuta)st) aikaisin aamulla. Molemmat yökerhot sijaitsevat Kathun risteyksessä.

Nyt päivitykseen:

Phuketin maakunnan poliisin komentaja kenraalimajuri Sermphan Sirikong on antanut määräyksen torstaina (1. kesäkuuta)st) iltapäivällä. Määräyksessä todetaan, että Kathussa tehtiin ratsian kahdelle laittomalle yökerholle, koska niiden väitettiin olleen auki laillisten sulkemisaikojen jälkeen kello 2 ja päästäneen alaikäisiä tapahtumapaikalle.

Avoimuuden lisäämiseksi, täydellisen tutkimuksen suorittamiseksi ja hallitukselle aiheutuvien vahinkojen estämiseksi viisi seuraavaa Kathun poliisia siirretään töihin Phuketin maakunnan poliisiasemalle.

  1. Kathun poliisipäällikkö eversti Roongrit Rattapakdee
  2. Kathun poliisin apulaispäällikkö everstiluutnantti Chao Poamna
  3. Kathun poliisin apulaispäällikkö everstiluutnantti Chayaphon Poonaruemit
  4. Rikoksen ehkäisyn ja tukahduttamisen tarkastaja everstiluutnantti Nattawat Supanart
  5. Tutkintatarkastaja everstiluutnantti Wissanu Pansai

Tilaus on voimassa (1.)st) toistaiseksi.

Edellinen artikkeli ilmestyi alun perin TPN Median omistamalla sisarsivustollamme.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/