Pattayan poliisi pidätti jälleen sarjatranssukupuolisen varkaan ryöstettyään turistin koruja

KUVA: Khaosod Online

Pattaya -

Poliisi pidätti sarjassa transsukupuolisen henkilön jälleen kerran, koska hän nappasi kultaisia ​​kaulakoruja ulkomaisilta turisteilta lähellä Pattaya Beachia.

Pattayan poliisi nappasi Boonyawin-nimisen transsukupuolisen kultaryöstäjän Pattayan provinssin tuomioistuimen antaman pidätysmääräyksen nojalla varhain tänä aamuna, 1. kesäkuuta. Boonyawin pidätettiin epäiltynä nappaamassa kultaisia ​​kaulakoruja intialaisista turisteista 13. toukokuuta lähellä Pattaya Beachia.

Pattayan poliisin mukaan Boonyawin oli transsukupuolinen henkilö, joka oli aiemmin ollut syytteeseen ulkomaalaisten turistien taskuvarkaudesta Pattaya Beachillä. Vapauduttuaan hän palasi tekemään saman rikoksen, minkä johdosta tuomioistuin antoi hänelle toisen pidätysmääräyksen.
KUVA: Khaosod Online

Poliisi kertoi etsineensä epäiltyä jatkuvasti, kunnes lopulta saatiin hänet kiinni.

Boonyawin pysyi poliisin pidätettynä lehdistön ajan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.