Pattaya isännöi Pattaya Festival 2023 23.-24. Pattaya Beachillä

Pattaya -

Pattayan viranomaiset aikovat tuoda kaupunkiin uuden jännittävän tapahtuman Pattaya Festival 2023 -festivaaleilla.

Pattayan pormestari Poramese Ngamphichet johti eilen 2023. toukokuuta kokousta, jossa keskusteltiin Pattaya Festival 31 järjestelyistä.

Tapahtuma järjestetään 23.-24 Pattaya Beachillä. Festivaali pyrkii edistämään ja stimuloimaan paikallista taloutta ja matkailua Pattayalla jakamalla rahaa paikalliselle yhteisölle ja houkuttelemalla kaupunkiin sekä thaimaalaisia ​​että kansainvälisiä turisteja.

Festivaali sisältää värikkäitä paraatteja, erilaisia ​​ruokakojuja, joissa myydään kaikenlaista paikallista ruokaa, kuuluisien taiteilijoiden konsertteja ja monia muita jännittäviä aktiviteetteja.

Tämän vuoden paraatin odotetaan olevan vieläkin mahtavampi kuin edellisenä vuonna, sillä siellä järjestetään a Pride Parade Central Pattayan ostoskeskuksen vieressä osallistuu 24. Paraati alkaa klo 6 Terminal Pattayasta ja kulkee pitkin Beach Roadia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.