Upea uusi leipäkauppa saapuu kaupunkiin Pattayassa

Pattaya -

Kutsumme kaikki Pattayan leivän ystäville! Valmistaudu rakastumaan tuoreen leivän tuoksuun "Khun Pin Housessa", joka on kaupungin mukavin leipäkauppa.

Khun Pin Housen viehättävä leipomo sijaitsee lähellä Bangchakin huoltoasemaa Etelä-Pattayalla, Makroa vastapäätä, ja se on uusi makea taivas, jota jokainen leivän ystävä Pattayassa ei voi jättää väliin.

Kutsumme sinut rentoutumaan, rentoutumaan ja nauttimaan suuren leivän yksinkertaisesta nautinnosta. Jokainen Khun Pin Housen leipä on valmistettu rakkaudella ja tarjoaa moitteettoman maun ja koostumuksen. Heillä on myös laaja valikoima ruokalistoja, jotka varmasti ilahduttavat sinua, kuten hapantaikina, kanelipyörrepullat ja kaikenlaisia ​​ihania makeita munkkeja, jotka täyttävät sokerinhimosi.

Khun Pin House on avoinna joka päivä klo 8-00. Ne tarjoavat myös toimituspalvelun Pattayan alueella sekä valtakunnallisen toimituksen erityisillä kylmäajoneuvoilla leivän täydellisen olosuhteiden säilyttämiseksi.

Jos olet leivän ystävä ja haluat vierailla Khun Pin Housessa, ota yhteyttä linjalla @khunpin.11 tai soita numeroon 094-9623979!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.