Tänään on Maailman tupakaton päivä, Thaimaan kampanja keskittyy höyrystyksen lopettamiseen

Thaimaa-

Tänään, 31. toukokuuta 2023, vietetään Maailman terveysjärjestön eli WHO:n määrittelemää tupakatonta päivää.

Päivän tarkoituksena on WHO:n mukaan lisätä tietoisuutta tupakoinnin vaaroista. Se on suunniteltu erityisesti tuomaan esiin tupakoinnin terveysriskejä ja passiivisesta tupakoinnista mahdollisesti aiheutuvia vaarallisia vaikutuksia tupakoimattomille.

Samaan aikaan Thaimaassa Non-Smoking Campaign Foundation ja Tobacco Consumption Control Network keskittyvät höyryämiseen, jonka he sanovat olevan suuri ja kasvava huolenaihe nuorille.

Siksi Maailman tupakaton päivän 2023 kampanjan iskulause Thaimaassa on "Sähkösavukkeet ovat myrkyllisiä, riippuvuutta aiheuttavia, vaarallisia".

Thaimaassa on yksi maailman tiukimmista höyrystyksen vastaisista laeista, TPN toteaa, vaikka monet aktivistit ja ryhmät ovat taistelleet sen laillistamiseksi keskittyen siihen, että se on heidän mukaansa turvallisempi vaihtoehto kuin savukkeet ja auttaa monia ihmisiä. Lopeta tupakoiminen.

Sillä välin Bangkokissa kuvernööri Chadchart Sittipunt sanoi 30. toukokuuta 2023, että hän pitää joka päivä tupakoinnin kieltämistä ja hänen tiiminsä keskittyy tupakointilakien täytäntöönpanoon koko pääkaupungissa.

Thaimaassa on monia tupakointiin liittyviä lakeja, mutta niitä pannaan täytäntöön harvoin, mikä johtaa tupakoimattomien säännöllisiin valituksiin ihmisten sytyttämisestä yleisissä tiloissa, baareissa, ravintoloissa ja muissa tiloissa. Saat meiltä lisätietoja Thaimaan tupakointikielloista napsauttamalla tai napauttamalla tätä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/