Lainahaijengi Pattayassa uhkaa toimittajaa

Pattaya -

Pattayalainen toimittaja teki valituksen poliisille, koska hän väitti, että lainahaijengi uhkasi häntä, kun hän varoitti heitä roskaamasta lainalehtisiä hänen asuinpaikkansa eteen.

Tämän tarinan videoversio löytyy napauttamalla tai napsauttamalla tätä.

Mr. Buronsak Bunnodyom, 46-vuotias thaimaalainen paikallinen toimittaja Pattayasta, joka on aiemmin toimittanut freelance-uutisia The Pattaya Newsille, ilmoitti tapauksesta Pattayan poliisille eilen 30. toukokuuta ja ilmoitti, että lainahain jäsenet uhkasivat häntä. jengi Soi 9:ssä Keski-Pattayalla, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa.

Hän sanoi, että tapaus tapahtui aamulla 29. toukokuuta. Pysäköiessään ajoneuvoaan asuinpaikkansa eteen hän huomasi kahden nuoren miehen saapuvan kujalle mustalla Honda Wave -moottoripyörällä ja alkavan heitellä lainalehtisiä jokaisen talon eteen, jonka he ohittivat kujalla.

Kun he lähestyivät herra Buronsakin taloa, toimittaja sanoi huutaneensa heille, ettei hän halunnut heidän roskaavan lehtisiä hänen talonsa eteen. Kaksi miestä huusivat sitten takaisin herra Buronsakille käyttäen vulgaaria kieltä ja käänsivät hänet pois ennen kuin pysäköivät moottoripyöränsä ja marssivat häntä kohti.

Turvallisuudestaan ​​huolestuneena herra Buronsak tarttui matkapuhelimeensa tallentaakseen kaksi lainahain miestä, jotka loukkasivat ja uhkasivat häntä huolehtimaan omista asioistaan.

He myös poimivat suuren kiven ja uhkasivat vahingoittaa herra Buronsakia, jolloin tämä lopetti nauhoituksen ja vetäytyi paikalta. Samaan aikaan lainahaimiehet nousivat ajoneuvoonsa ja jatkoivat lentolehtisten jakamista näennäisesti ilman pelkoa lainvalvontaviranomaisista ja laista, toimittaja totesi.

Buronsak totesi, että heidän käytöksensä oli erittäin haitallista Pattayan matkailualalle. Hän kehotti poliisia ryhtymään vakaviin toimenpiteisiin heitä vastaan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.