Auto kaatui Sattahipissa, kuljettaja kärsii lieviä vammoja

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Sattahip -

Pakettiauto kaatui Sattahipin alueella eilen 30. toukokuuta. Kuljettaja loukkaantui lievästi.

Kledkaewin kunnan katastrofien ehkäisy- ja lieventämisosasto sai eilen keskellä päivää ilmoituksen kaatuneesta lava-autosta tiellä 332 Sattahipin piirin Bangsarayn osa-alueella. He lähettivät välittömästi Sawang Rojana Thammasathan -säätiön pelastusryhmän onnettomuuspaikalle.

Pelastusryhmä löysi paikalta mustan Toyota Hilux Revo -avoauton kaatuneena ja vaurioituneena. Auton osia löydettiin hajallaan tieltä, mukaan lukien ilmastointilaitteet, jotka kuuluivat kuljettajalle Amnuai Kongmanille ja hänen tuntemattomalle ystävälleen, jotka olivat jumissa ajoneuvossa. Kaksikko loukkaantui lievästi.

Paikallisen median haastattelussa tuntemattoman ikäinen Amnuai myönsi yrittäneensä tehdä U-käännöksen suurella nopeudella. Tämä sai hänen autonsa luisumaan ja kaatumaan. Onneksi hän ja hänen ystävänsä saivat vain lieviä vammoja, koska he käyttivät turvavöitä.

Pattaya News huomauttaa, että oli epäselvää, ryhtyisikö poliisi oikeustoimiin kuljettajaa vastaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.