Pattaya järjestää erityisiä Stop Drugs -paraateja ja -tapahtuman Pattaya Beachillä kesäkuun puolivälissä

Pattaya, Thaimaa-

Pattaya City on ilmoittanut järjestävänsä kesäkuussa erityisen nuorten paraateja, kulttuuritapahtumia, paikallisten artistien konsertteja ja huumeiden vastaisen taistelun hengessä esityksiä.

Tapahtuma järjestetään 17 ja alkaa Mike-ostoskeskusta vastapäätä sijaitsevan purjehdusmuistomerkin ympäriltä klo 2023. Tapahtumat jatkuvat Central Malliin ja jatkuvat klo 3 asti:

- Viisi paraatia Pattaya Beachillä eri ryhmiltä, ​​kuten opiskelijoilta, kaupungin virkamiehiltä, ​​yhteisön johtajilta ja muilta. Niissä keskitytään nuorten huumeiden käytön estämiseen ja huumeiden vaaroihin.

- Yhteisön jäsenet kouluttavat muita huumeista ja keskustelevat turistien ja nuorten kanssa Pattaya Beachillä kannustaakseen heitä pysymään huumeettomana.

- Sarja kulttuuriesityksiä, esiintyjiä, muusikoita ja muuta Central Mall -ostoskeskuksen edessä klo 3-6. Arvasit sen, että teemana on pysyä huumettomana.

Kaikki ovat tervetulleita tukemaan huumevapaita nuoria Pattayalle.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/