Pattaya järjestää 15. vuotuisen Pattaya Futsal Cupin tällä viikolla Pattaya School 8:ssa

Pattaya, Thaimaa-

Tästä illasta, 30 alkaen, 2023 asti Pattaya City kutsuu kaikki kiinnostuneet tulemaan nauttimaan jännittävästä futsalista Pattaya School 4:aan!

Pelit järjestetään joka päivä klo 5 alkaen liikuntarakennuksessa Pattaya School 00:ssa ja niihin on vapaa pääsy. Koulu sijaitsee vastapäätä Wat Chaita, muutaman sekunnin päässä suositulta Walking Streetiltä.

Pelien aikataulu on alla, valitettavasti se on saatavilla vain thai kielellä, mutta kaikki ovat tervetulleita!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/