Upea elokuvafestivaalikokemus tulossa Pattayaan tänä viikonloppuna 2.-4

TAT, elokuvaliitto yhdistyvät järjestääkseen Amazing Film Festival Experiencen vahvistaakseen Thaimaan aseman maailman parhaana elokuvakohteena!

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) ja matkailuministeriö yhteistyössä Thaimaan elokuvaliittojen kansallisen liiton kanssa järjestävät "Amazing Film Festival Experience" -tapahtuman 2.-4 Wisdom Valleyssa, Chon Burissa klo 2023-4. päivittäin.

Tapahtuman tavoitteena on mainostaa 'Filmiä' – yhtä kuningaskunnan pehmeän voiman 5F:ää, jossa painotetaan elokuvamatkailua ja korostetaan Thaimaata "maailman parhaaksi elokuvakohteeksi" tarjoamalla neljä uutta ulkoilmaelokuvaelämystä.

TAT:n matkailutuotteista ja liiketoiminnasta vastaava apulaiskuvernööri Apichai Chatchalermkit sanoi: "TAT pyrkii elvyttämään Thaimaan matkailualaa luomalla arvokkaita ja kokemukseen perustuvia tuotteita, palveluita ja tapahtumia, kuten "Amazing Film Festival Experience" esittelemällä thaimaalaista tapaa elämä, paikallinen viisaus, taide ja kulttuuri Filmin kautta – yksi valtakunnan pehmeän voiman 5F:stä.


Monipuolisten maantieteellisten ominaisuuksien, henkeäsalpaavan luonnon, rikkaan historian, ainutlaatuisen kulttuurin ja thaimaalaisen vieraanvaraisuuden avulla Thaimaa on isännöinyt tärkeimmät kohtaukset kuuluisissa thaimaalaisissa ja ulkomaisissa elokuvissa, jotka houkuttelevat elokuvan harrastajia ympäri maailmaa vierailemaan näissä paikoissa.

Lisäksi tuotantotilojen valmius sekä henkilöstön laaja tietämys ja asiantuntemus tekevät elokuvatuotannosta valtakunnassa kätevää ja tehokasta elokuvaa, on vahvistanut Thaimaata kansainvälisenä kuvauskohteena.

Amazing Film Festival Experience järjestetään "Maailman paras elokuvakohde" -konseptin alla. Se heijastaa luovia ideoita ja edistää ainutlaatuisuutta auttaakseen Thaimaata saavuttamaan maailmanluokan elokuvakaupungin aseman.

Tapahtuma sisältää mielenkiintoisia aktiviteetteja, kuten elokuvan asiantuntijan elokuvanäytöksen ja näyttelyn, lyhytelokuvakilpailun, installaatiotaidetta, yli 20 thaimaalaista ja ulkomaista elokuvaa, jotka esitetään neljässä ulkoilmaelokuvateatterissa (Lakeside Mega Theatre,. Vertical Theatre, Thai Retro Teatteri ja ensimmäinen Forest Theatre) ja musiikkia suosituilta artisteilta, kuten Jannine Parawie Weigel tai "Ploychompoo", thaimaalainen kuusijäseninen poikaryhmä "PROXIE", miesduobändi Dept, Chawarin Perdpiriyawong tai Nunew Chawarin ja Arak Amornsupasiri tai "Pae Arak". ”, sekä huippu-rock-bändi Lomosonic, kuuluisat elokuvan maamerkit ja thaimaalaisia ​​herkkuja itäiseltä alueelta.

"TAT uskoo, että "Amazing Film Festival Experience" on foorumi alan ihmisille tiedon vaihtoon ja tärkeä askel heijastamassa matkailun ja elokuvateollisuuden välistä yhteistyötä Thaimaan pehmeän vallan edistämisessä kansainvälisesti. TAT odottaa tapahtumaa
tuottaa vähintään 50 miljoonaa bahtia paikalliselle taloudelle." Herra Apichai päätti.

Amazing Film Festival Experience -tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lisätietoja,
seuraa Facebook-sivua:
Upea elokuvafestivaalikokemus
tai Thaimaan festivaalin verkkosivuilla
www.thailandfestival.org,
TAT-yhteyskeskus,
tai soita 1672 Travel Buddy

Joitakin elokuvia näytetään:

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/