Reader Talkback -tulokset: Onko Pattaya mielestäsi turvallinen?

Seuraava on tavallinen ominaisuus, jossa esitämme yhteisöllemme kysymyksen ja noin viikkoa myöhemmin tuomme esiin erilaisia ​​vastauksia ja mielipiteitä tähän kysymykseen.

Tässä kuussa kysyimme lukijoiltamme seuraavaa:

 Tuntuuko sinusta, että Pattaya on turvassa?

Voit lukea alkuperäisen artikkelin napsauttamalla tai napauttamalla tästä. Valitsimme tänne useita erilaisia ​​mielipiteitä ja vastauksia. Huomaamme, että nämä ovat lukijoiden mielipiteitä ja ajatuksia, eivätkä välttämättä vastaa The Pattaya News Company Limitedin mielipiteitä.

Katsotaanpa, mitä sinulla oli sanottavaa:

Peter M-Kun otetaan huomioon, että "poliisi" ja "paikallinen hallinto" ovat enimmäkseen korruptoituneita, ja Pattayaan tulee tietysti suuri määrä "seksityöntekijöitä" ja rikollisia kaikkialta Thaimaasta, Kambodžasta, Myanmarista, Laosista jne. olisi jumalallinen ihme, jos "Pattaya" olisi vähitenkin turvassa! -=-=-=-=-=- Christer B-Koskien ilmansaasteita EI!! Mitä tulee liikenteeseen EI!! Yksin kävely joissain paikoissa EI!!! -=-=-=-=-==– Alan S-Se on turvassa keskiyöhön asti, puolenyön jälkeen, jolloin suurin osa rikoksista ja onnettomuuksista tapahtuu. Ladyboys lisää myös rikollisuutta. -=-=-=-=-=- John S-Mikä tahansa paikka on turvallinen, jos käytät maalaisjärkeäsi. -=-=-=-=-=– Claes S-
Olen kotoisin Ruotsista ja tunnen oloni erittäin turvalliseksi täällä Pattaya/Jomtienissa. Asun Jomtienissa thaimaalaisen tyttöystäväni kanssa. Elämme täällä rentoa elämää. Käymme joskus ulkona syömässä tai tapaamme ystäviä baareissa, enimmäkseen Jomtienissa, koska tunnemme täällä monia baarinomistajia ja muita ihmisiä. Mutta meillä on myös tapana käydä silloin tällöin Tree Townissa tai LK Metrossa.
En ole iso mies tai taistelija, joten en koskaan joudu riitaan kenenkään kanssa. En koskaan juo "liian paljon", kuinka paljon se nyt on. En käytä huumeita koskaan. Liikenne on täällä vilkasta, joten et voi koskaan olla varma, että autot tai moottoripyörät pysähtyvät, kun niille on punainen valo. Monet ovat täysin epäkunnioittavia.
Joten minulla ja gf:lläni on pelko siitä, että minua hyökätään, tai joudun tappeluun tai muuta vastaavaa. Ajan autolla ja moottoripyörällä ja tunnen oloni melko turvalliseksi. Noudata sääntöjä ja olet hyvä. Koska elän melko terveellisiä elämäntapoja, tunnen myös oloni turvalliseksi. Minua pelottaa enemmän, kun olen pienessä kotikaupungissani Ruotsissa. Lähi-idän ja pohjoisafrikkalaisia ​​on nyt aivan liikaa, ja huumeiden käyttö on kasvanut räjähdysmäisesti heidän ansiostaan. Poliisimme on hampaaton, ja hallitusmme on yhtä hyödytön.
Joten minulle Pattaya on turvallinen paikka, pysy vain poissa vaikeuksista, älä suutu humalassa, älä loukkaa ketään, etenkään thaimaalaisia, ja pysy erossa huumeista.
-=-=-=-=-=-=-
Sune S-Hei.
Pattaya tuntee olonsa erittäin turvalliseksi ja ihmiset täällä ovat kohteliaita ja välittäviä. Olen useaan otteeseen nähnyt ihmisten, erityisesti thaimaalaisten, auttavan muita apua tarvitsevia. Lähinnä päihtymyksen vuoksi, mutta myös liikenneonnettomuuksien ja erilaisten mielenhäiriöiden vuoksi. Tunnen oloni turvallisemmaksi täällä milloin tahansa päivästä tai yöstä kuin kirkkaassa päivänvalossa kotimaassani Norjassa.
-=-=–==-=-=-=-
Alan F-Pattaya on vaarallisin paikka, jossa minulla on koskaan ollut epäonnea asua tai käydä. Jalankulkijat ottavat henkensä 24 tuntia vuorokaudessa kävellessään kaduilla, koska jalkakäytävien tai rikkoutuneiden ja läpikulkukelpoisten jalkakäytävien täydellinen puute ja moottoripyöräilijöiden ja autojen kuljettajien maaninen vaarallinen ajaminen ei välitä jalankulkijoiden turvallisuudesta. Tätä hengenvaarallista tilannetta pahentaa sekä laiskojen epäpätevien poliisivoimien että kaupungintalon häpeällinen toimimattomuus. Kaupungintalon tapauksessa he näyttävät olevan kiinnostuneempia käyttämään miljoonia veronmaksajien rahoja turhamaisten hankkeiden rahoittamiseen, kuten musiikkikonserteihin, joita paikalliset eivät halua, sen sijaan, että he tekisivät työnsä infrastruktuurin surkean tilan korjaamiseksi. -=-=-=-=-=-=-= Paul K-Kyllä Pattayasta on tullut täysin rikollinen ja se on mennyt "alan alamäkeen". Se on myös fyysisesti likainen. Merivesi on "vaarallinen" viemäri. Muovin ja muun roskan määrä rantaviivalla on häpeällistä. Onko Pattayan pormestari liian tärkeä tai kärsiikö huonosta näköstä näihin "räikeisiin" ongelmiin... Mikä on myös ennakkoluottamus liian kovaääniseen musiikkiin muualla kuin Centralissa Festivaali? Se on vain "kohinaa" ja katsokaa ikädemografiaa, johon sen oletetaan houkuttelevan… Säälittävää, voisin lisätä lisää. -=–=-=-=-= Don-
Hei, olen asunut Pattayalla 12 vuotta enkä ole koskaan tuntenut oloani turvattomaksi tässä kaupungissa.
Ehkä en ole kuin tavallinen "expat" täällä Pattayassa, koska en käy ulkona yöllä, en käy baareissa
eikä minulla ole vihollisia, mikä tarkoittaa, että olen erittäin yhteistyökykyinen paikallisten thaimaalaisten ja yhteisön kanssa
ja yritän kunnioittaa heidän elämäntapaansa ja käyttäytymistään. Olen suuri Pattayan fani ja olen vahvasti sitä mieltä,
se on yksi parhaista paikoista tällä planeetalla viettää eläkkeellä olevan ihmisen elämää. Olen ollut erittäin onnekas tähän asti,
-=-=-=-=-=-=-
Daryl R-Pattaya on paljon, paljon turvallisempi kuin Chicago, josta olen kotoisin.
-=-=-=-=–==-=
CB-Se on erittäin turvallista. Maalaisjärki pätee kuitenkin… älä juo liikaa, älä vilkuile ​​arvoesineitä tai käteistä, älä väittele pikkujutuista tai pienistä summista, kuten muutamasta bahtista.
—-=-=-=-=-=-=

Haluatko ilmaista mielipiteesi? Lähetä meille viesti osoitteeseen editor@thepattayanews.com. Meillä on pian uusi TalkBack, pysy kuulolla!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/