Katsaus tulevaan viikkoon: Visakha Bucha -päivä on kulman takana Thaimaassa ensi viikonloppuna yhdessä alkoholinmyyntikiellon kanssa

Thaimaa -

Thaimaassa järjestetään Vesakin eli Visakha Bucha -päivän muistoseremonia ensi kuun alussa, ja yli 3,500 50 munkkia XNUMX maasta osallistuu kaksipäiväiseen juhlaan.

Thaimaan kansallisen uutistoimiston (NNT) mukaan Sangha Supreme Council of Thailand on ilmoittanut, että Vesak-juhlat pidetään virallisesti 1.-2. Tapahtuman 2023. painos järjestää yhdessä Maha Chulalongkorn Raja Vidyalaya University, Sanghan korkein neuvosto ja Thaimaan hallitus.

Tapahtuma alkaa 1. kesäkuuta ja kestää kesäkuun 5. päivään korkeimman patriarkan Ariyavongsagatananan johdolla avajaisissa, joita seuraa seminaarit Maha Chulalongkorn Raja Vidyalaya -yliopistossa iltapäivällä. Kesäkuun 2. päivänä buddhalaiset munkit ja kannattajat kokoontuvat Yhdistyneiden Kansakuntien päämajaan Ratchadamnoen Roadilla seremoniaan, jota johtaa Privy Councilin presidentti, kenraali Surayud Chulanont. Osallistujat voivat myös osallistua rukouksiin Phutthamonthonissa Nakhon Pathomin maakunnassa.

Sisäasiain kansliapäällikkö Suttipong Juljarern totesi, että sisäministeriö ilmoittaa Thaimaan kuvernööreille, että he nostavat kansallislipun buddhalaisen lipun ohella Vesak-päivän edistämiseksi. Hän myös rohkaisee thaimaalaisia ​​buddhalaisia ​​osallistumaan ansioiden keräämiseen 1.–7. kesäkuuta ja pidättäytymään uhkapelaamisesta tänä aikana.

Pattaya News huomauttaa, että alkoholin myyntikielto ja viihdepaikkojen sulkeminen pannaan täytäntöön valtakunnallisesti pyhän seremonian kunnioittamiseksi tapahtuman aikana varsinaisena Vesak-päivänä, 3. kesäkuuta, lauantaina, 24 tunnin ajan perjantai-illasta lauantai-/sunnuntai-aamuun klo. Keskiyö.

Tämä tarkoittaa, että alkoholimyynti ja baarit ovat kiinni koko päivän 3 tuntia ja kyllä ​​tämä vaikuttaa ensi viikonlopun perjantai- ja lauantai-iltaan. Jotkut tapahtumapaikat voivat kuitenkin halutessaan avata ennen sulkemista perjantaina ja jotkut voivat halutessaan avata sulkemisen päättymisen jälkeen sunnuntaiaamuna lauantain keskiyön jälkeen.

Sillä välin, jos etsit erilaista ja herkullista tapaa nauttia ensi viikonlopusta, kutsumme sinut suuntaamaan Central Pattaya -ostoskeskukseen osallistumaan Sea Bear x Keski-Pattaya ruokafestivaali!

1.–7. kesäkuuta järjestetään ruokajuhlat Central Pattaya -ostoskeskuksessa, joka tarjoaa kaikenlaisia ​​herkullisia thaimaalaisia ​​ruokia eri puolilta kuningaskuntaa. Messut järjestetään päiväsaikaan kauppakeskuksen G-kerroksessa rannan puolella.

Kaikkein paras, Merikarhu, thaimaalainen kuuluisa ruokailija ja vaikuttaja Facebookissa, jolla on yli 1.8 miljoonaa seuraajaa, on läsnä tapahtumassa tapaamassa faneja ja vierailijoita. Hänet tunnetaan intohimostaan ​​ruokaan ja kyvystään jakaa kulinaarisia kokemuksiaan seuraajiensa kanssa suussa sulavammalla tavalla.

Joten jos haluat juhlia tulevaa viikkoa omalla tavallasi, kannattaa kokeilla tätä tapahtumaa!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.