Python nielee lähes 200 viiriäistä Pattayassa

Pattaya -

Rohkeat käärmeenpyytäjät saivat kiinni kaksimetrisen pythonin, kun se oli syönyt alas lähes 200 Pattayalla kasvatettua viiriäistä.

Käärmevelhot saapuivat asuntoon Pattayan Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa, kello 10 eilen, 25. toukokuuta, sen jälkeen kun talon omistaja soitti heille kertoakseen, että hän oli havainnut pitkän pythonin käpertymässä viiriäisensä sisällä. häkki.

Rohkean sydämensä ja kykyjensä ansiosta käärmevelhot onnistuivat nopeasti paikantamaan ja saamaan kiinni suuren käärmeen, joka kiertyi ruohikoihin lintuhäkin lähellä. Mittauksen jälkeen he yllättyivät huomatessaan, että peto oli yli kaksi metriä pitkä ja painoi yli 40 kiloa.

The Pattaya News -tiimin haastattelussa käärmeen sieppaajat sanoivat, että käärmeen paino voi osittain johtua lähes 200 köyhästä. viiriäisiä' että se oli juuri syönyt lintuhäkissä talonomistajan lausuntojen perusteella.

Syötyjen viiriäisten tarkkaa määrää ei ole tieteellisesti ilmoitettu.

Vaurioista huolimatta eläin päästettäisiin turvallisesti takaisin luontoon, minne se kuului, käärmeenpyörittäjät kertoivat The Pattaya Newsille.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.