Pattayan transsukupuolinen henkilö taskuvarkaat venäläisen pariskunnan ja hänet pidätetään

Pattaya -

Poliisi pidätti Pattayassa transsukupuolisen henkilön eilen illalla, koska hänen väitetään varastaneen venäläisparilta käteistä ja kaksi kultakaulakorua useita päiviä sitten.

Epäilty vietiin Pattayan poliisiasemalle, koska häntä epäillään 2,500 51 bahtin käteistä ja kahden kultaisen kaulakorun varastamisesta venäläisparilta, Nikolay Smirnovalta, 51, ja rouva Elena Smirnovalta, myös XNUMX-vuotiaalta.

Pariskunta kertoi poliisille, että epäilty lähestyi heitä ja halaili heitä ja otti selfieitä heidän kanssaan kello 10 30. toukokuuta Jomtien Beachillä Pattayalla. Pariskunta tajusi, että heidän korunsa ja rahansa oli varastettu, vasta epäillyn kävellessä pois.

Voi olla kuva 1 henkilöstä, hymyilevä, silmälasit ja uutishuone

Poliisiasemalla Pol. Eversti Thanapong Phothi, Pattayan poliisiaseman komentaja, tunnisti väitetyn varkaan Watcharapong Ponpuniksi, 27-vuotiaaksi transsukupuoliseksi henkilöksi Buriramin maakunnasta Koillis-Thaimaasta.

Isännöitsijä kertoi The Pattaya Newsille, että hän oli välittömästi aloittanut syyllisen olinpaikan etsinnän turvautuen CCTV-materiaaliin ja silminnäkijöiden kertomuksiin saatuaan varkausraportin 23. toukokuuta. Lopulta hän sai selville, että epäilty oli palkannut taksin pakenemaan Bangkokiin myytyään yhden varastetuista kultakaulakoruista voittoa varten nimettömässä Pattayan kultakaupassa.

Kuitenkin Pol. Eversti Thanapong sanoi, että syyllisen rahat loppuivat ja hän otti uudelleen yhteyttä samaan kultakauppaan myydäkseen toisen varastetun ketjun.

Saatuaan tämän tiedon Pol. Eversti Thanapong lähetti joukkueen seuraamaan tilannetta ja odotti kärsivällisesti, kunnes tekijä saapui taksilla Bangkokista kultaliikkeeseen. Kun viranomaiset näkivät Watcharapongin vievän kultakaulakorun myydäkseen ostajalle, he muuttivat nopeasti sisään ja ottivat heidät kiinni.

Aluksi transsukupuolisesta epäilty myönsi taskuvarkaiden herra Nikolayn ja rouva Elenan Jomtien Beachillä. He väittivät, että tämä oli heidän ensimmäinen kerta, kun he tekivät rikoksen, ja kertoivat käyttäneensä rahat online-uhkapeleihin, ystäviensä lainaamiseen ja päivittäisiin kuluihin.

Watcharapong on poliisin pidätettynä ja odottaa lisäsyytteitä.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun ulkomaalaiset joutuvat taskuvarkauksien uhriksi Pattayassa, Pattaya News toteaa.

Toukokuussa 13th, kaksi intialaista miestä transsukupuolisesta epäilty, joka repäisi kultaketjun heidän kaulastaan, joutui taskuvarkaiksi. Poliisi on myös useaan otteeseen kehottanut turisteja jättämään korut ja arvoesineet kotiin ja varomaan tuntemattomien epäilyttäviä kosketuksia ja halauksia.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.