Pattayalaiset rokkarit Landing Lights julkaisivat uuden singlen Over the Bow

Pattaya, 26. toukokuuta 2023 

Over the Bow on pattayalaisten rokkarien Landing Lightsin uusin julkaisu. Se äänitettiin paikallisesti RST Studiosilla ja miksattiin Lontoossa. 

Landing Lights on kvintetti, joka on kotoisin Pattayasta, Thaimaasta. Bändiin kuuluvat Dirk Bovee (laulu/kitara), Will Stoker (laulu), Mario Ortiz Casado (basso/lyijy), Richard Burkhill (koskettimet) ja Craig Donaldson (rummut). 

Over the Bow on ensimmäinen single yhtyeen toiselta albumilta, joka julkaistaan ​​vuoden 2023 lopulla. 

Linkit: (lataa video parantaaksesi laatua) 

Nimi Over the Bow tulee merisodankäynnin käytännöstä ampua varoituslaukaus vihollisaluksen keulan yli. 

Landing Lights on kuitenkin ottanut asiaan oman kantansa.

"Kirjoitin sen vastauksena kahden viime vuoden helvetissä", sanoi Landing Lightsin rumpali Craig Donaldson. ”Odotan innolla COVIDin selän näkemistä ja elämäni jatkamista, mutta en voi vain jatkaa kuten ennen. En voi enää olla sivustakatsoja, kun planeettamme hajoaa palasiksi. COVID oli varoituslaukaus keulan yli, luonnon tapa sanoa:On aika nousta ylös ja huomioida, minä puhun sinulle.

Vaikka Over the Bow ei olekaan niin kirjaimellinen – se kuvaa sen sijaan hahmoja, jotka eivät näe olemassaolonsa piireissään, ihmisiä, jotka kamppailevat oppiakseen virheistään, mutta se herättää kysymyksen: "Mitä aiot tehdä asialle? Kuunteletko nyt?" 

Bändi nauttii mahdollisuudesta soittaa jälleen livenä, sillä se on esiintynyt jo aiemmin tänä vuonna Bangkokissa, kuten Jam, Delaney's ja Speakerbox. Landing Lights soitti myös Burapa Bike Week Festivalilla (Pattaya) 2023. 

Lisätietoja laskuvaloista, katso tätä Linktree. 

Sen jälkeen, kun Landing Lights julkaisi samannimisen EP:n vuonna 2021 ja debyyttialbuminsa Transit Loungen vuonna 2022, Landing Lightsilla on ollut yli 60 000 suoratoistoa Spotifyssa. Ylös ja eteenpäin! 

Ota yhteyttä laskuvaloihin: 

email@landinglights.info 

Puhelin: 0822386827

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/