Kuninkaallinen brittiläinen legioona Thaimaa järjestää menestyksekkäät kruunauspuutarhajuhlat Pattayalla

Pattaya, Thaimaa-

  We ilmoitti äskettäin, että Thaimaan kuninkaallinen brittiläinen legioona järjestää Coronation Garden Party -juhlat Pattayassa.

Järjestäjien mukaan mm. RBLT Garden Party oli menestys viime lauantaina 20. toukokuuta. Näennäisesti kruunajaisten juhlimiseksi se oli loistava tekosyy jyskyttävälle juhlalle.

Musiikin toimittivat Barry Upton, Paul Jackson sekä Jason and Soul Mates. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun nämä 3 Pattaya-tähtibändiä ovat olleet kokoonpanossa ja esiintyneet yhdessä!
Siellä oli erinomaista ruokaa Meatstuffin ja Retreat Lawn Bowls Clubin ansiosta, itse klubi tarvitsee maininnan, ja Colin ja Pupay toivottivat meidät erittäin tervetulleiksi, ja valtava huuto Khun Maille, joka järjesti tapahtumapaikan.
Kiitos HM-konsulille Joannelle uskollisesta maljasta ja kaikille, jotka auttoivat tekemään tapahtumasta upean.
Vaikka hieman vähemmän kuin viime vuonna, yli 200 juhlijaa GB:sta, Euroopasta, Australiasta, Ranskasta, USA:sta ja tietysti Thaimaasta nautti illasta ja yöstä.

Antaa kuvien puhua, oi! ja varo ensi vuoden tapahtumaa, se on krakkaus.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/