Tavoitteena oleva intialainen epäilty pidätettiin Maha Sarakhamissa 1,273 XNUMX oleskelupäivän jälkeen

KUVA: Siam Rath

Maha Sarakham, Koillis-Thailanti-

Epäilty intialainen pidätettiin lähellä Maha Sarakhamissa sijaitsevaa lomakeskusta 1,273 XNUMX päivän oleskelun ylityttyä.

Maha Sarakham Immigration kertoi paikalliselle thaimaalaiselle lehdistölle, että he ovat pidättäneet MR:n tällä viikolla. AJIT YADOV, 28, Intian kansalainen lähellä lomakeskusta Nong Sangin osa-alueella Wapi Pathumin alueella.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun Maha Sarakhamin maakunnan tuomioistuin antoi viime vuoden marraskuussa pidätysmääräyksen herra YADOVille. Häntä syytetään myös yöllisistä varkauksista aseilla ja hyökkäämisestä muiden kimppuun aiheuttaen henkisiä ja ruumiillisia vammoja.

Hän saapui Thaimaahan turistiviisumin kautta 26. syyskuutath Vuonna 2019. Hänen viisuminsa päättyi 24. marraskuutath, 2019. Hänet vietiin Wapi Pathumin poliisiasemalle pidätysmääräyssyytteen vuoksi, ja häntä syytetään lisää laillisen viisuminsa (1,273 XNUMX päivää) oleskeluajan ylittämisestä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.