Thaimaan suurimmat intialaiset häät ovat palanneet 10. kerran!

LEHDISTÖTIEDOTE: 

Bangkok, Thaimaa - Rakastettu Masalan häämessut, joka tunnetaan laajalti Thaimaan suurimmaksi ja suosituimmaksi intialaiseksi häänäyttelyksi, palaa tänä vuonna jälleen 10. painokseensa, sen suurin ja paras tähän mennessä. Kaksipäiväiset messut järjestetään Lauantaina 10. kesäkuuta ja sunnuntaina 11. kesäkuuta Bangkok Marriott Marquis Queen's Parkissa, ja kokoaa saman katon alle monenlaisia ​​sidosryhmiä, jotka ovat mukana Intian hääteollisuudessa. Tapahtuma, jota ei kannata jättää väliin, messuilla on yli 100 osastoa, joissa on parhaat muoti, korut, ruoat ja juomat ja paljon muuta, ja se on täydellinen tilaisuus kenelle tahansa kokea omakohtaisesti iso, lihava ekstravagantti. , Intialaiset häät.

Thaimaata on pitkään juhlittu maailmanluokan hääkohteena sekä paikallisille intialaisille pareille että ulkomailta tuleville, ja vahva intialainen hääteollisuus jatkaa kasvuaan. Tässä pandemian jälkeisessä maisemassa on ennustettu, että intialaisten vierailijoiden määrä Thaimaassa ja erityisesti intialaisissa häissä vain jatkaa kasvuaan.

On odotettavissa, että Intian hääteollisuuden kasvaessa myös kunkin tapahtuman kaliiperi ja keskimääräinen kulutus kasvavat, ja tämä lupaa hyvää alan panokselle Thaimaan talouteen. Masala Wedding Fair -messujen 10-vuotisjuhla ei vain juhli vuosikymmentä, jolloin se on tarjonnut keskitetyn palvelupisteen kaikille, jotka haluavat osallistua intialaisiin juhliin ja kaikenlaisiin tapahtumiin, vaan myös vuosikymmentä olla keskeinen toimija intialaisten häiden kasvun ja edistämisen edistämisessä. Thaimaassa.

Kuten viime vuonna, Masala Wedding Fair järjestetään Thai Chitlada Grand Ballroomissa Bangkok Marriott Marquis Queen's Parkissa. Upea viiden tähden hotelli, yksi kaupungin suurimmista kiinteistöistä, valittiin nimenomaan sen laajojen ja vaikuttavien tapahtumatilojen, huippuluokan laitteiden ja vakiintuneen kokemuksen vuoksi mahtavien intialaisten juhlien järjestämisestä. Aiempina vuosina kaksipäiväiset messut ovat herättäneet keskeisten mielipidejohtajien, vaikuttajien, yhteisön jäsenten ja median huomion Intian markkinoilta sekä paikallisesti että ulkomailta.

Tänä vuonna messut keskittyvät tarjoamaan vierailijoille entistä enemmän valinnanvaraa, mukaan lukien jatkuvasti laajeneva F&B-osasto, joka on täynnä alan suurimpia nimiä eri puolilta kuningaskuntaa. Yli 5,000 100 vierailijaa ja yli XNUMX paikallista ja kansainvälistä näytteilleasettajaa odottavat vierailijat innolla Michelin-tähden ravintola GAADiageoWilliam Grant & Sonsja Alkemia, juomateollisuuden maailmanlaajuiset johtajat; juhlittu intialaista giniä Stranger & Sons aina Goasta; sekä pitkään vakiintuneet nimet Intian F&B-skenessä, kuten Punjab Grill, Indus, Red Catering, Rang Mahal, Ja enemmän.

Maailman suussa sulavien ruokien ja juomien lisäksi messut esittelevät vertaansa vailla olevia mahdollisuuksia ostaa tavaroita ja palveluita, joita tarvitaan suunnittelemaan tai osallistumaan unelmien intialaisiin häihin, sekä tuotteita, jotka soveltuvat morsiamelle ja sulhaselle, häämatkalaisille, kokeneet myyjät ja suunnittelijat, jotka haluavat laajentaa verkostoaan, sekä ne, jotka osallistuvat lähitulevaisuudessa häihin tai erityistilaisuuteen. Messuilta löytyy alan halutuimpia hienoja korutaloja ja muotimerkkejä, mm. Khanna jalokivikauppiaat ja Bangkokin oma Suwannee, kirjoittanut Sam. Siellä on myös oma lastennurkkaus perhevieraille; sekä terveys- ja hyvinvointiosasto, joka tarjoaa ilmaisia ​​hierontoja, seulontoja ja konsultaatioita ostosten välissä.

Koko viikonlopun hauskaa varten tapahtuma tarjoaa elävää viihdettä, joka kattaa joitakin yhteisön lahjakkaimmista laulajista, niille, jotka haluavat kokea intialaisten häiden eloisan tunnelman ja yltäkylläisyyden. Tavoitteena on houkutella kaikentyyppisiä kävijöitä, joten Masalan häämessut kutsuvat kaikki mukaan ja sisäänpääsy on täysin VAPAA.

Etsitpä sitten unelmiesi paikkaa, etsit ainutlaatuista asua tai kokoat luettelon valokuvaajista, etnisestä sisustuksesta ja F&B-vaihtoehdoista kaikenkokoisiin tai -kuvauksiin, suuntaa Masala Weddingiin. Messut, josta löydät kaikki nämä ja paljon muuta.

Avaintiedot:

Treffi: 10. ja 11. kesäkuuta 2023

Sijainti: Thai Chitlada Grand Ballroom Bangkok Marriott Marquis Queen's Parkissa

199 Sukhumvit Soi 22, Khlong Tan, Khlong Toey, Bangkok, 10110

Puh: 02 059 5555

aika: 11am on 8pm

SISÄÄNPÄÄSY ILMAINEN. 

- - - - -
Ohjelmasta masala:
masala on monipuolinen tuotemerkki, joka tunnetaan Thaimaan dynaamisen intialaisen yhteisön äänenä. Se tuottaa useita painettuja ja digitaalisia mediajulkaisuja, jotka palvelevat thai-intialaista elämäntapaa ja kattavat matkailun, ruokailun, liiketoiminnan, Bollywoodin, muotin, kulttuurin ja ihmisten tarinoita. Vuodesta 2019 alkaen myös Masala on lanseerattu MasalaWeds, kattava online-alusta, joka toimii arvokkaan tiedon keskuksena intialaisten häiden suunnittelusta Thaimaassa.
Verkkosivu: www.masalathai.com
Facebook: @MasalaOnline
Instagram: @masalamagazine@masalaweds

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.