Pattayan poliisi sanoo ei leijonapukuisille kerjäläisille

Pattaya, Thaimaa-

Pattayan kaupungin kunnan virkailijat, joita kutsutaan myös Tessagiteiksi, antoivat peukalot alas niin sanotuille leijona esiintyjille, joiden sanotaan olevan kerjäläisiä, jotka ärsyttävät asiakkaita ja yritysten omistajia.

Tuntematon mies poistettiin suositusta Soi 6:sta tänä iltana Pohjois-Pattayalla, kun baarin omistajat olivat valittaneet useaan otteeseen, että eräänlaiseen leijonapukuun pukeutunut ja jättimäisellä rummulla varustettu mies meni baareihin ilman lupaa ja teki paljon melua ja ärsyttäviä asiakkaita pyytäessään rahaa.

TPN-media huomauttaa, että on tiettyjä aikoja vuodesta, kuten kiinalainen uusivuosi, jolloin suuret lohikäärmeesiintyjät keräävät hyväntekeväisyyslahjoituksia eri puolilta kaupunkia. Pattayan poliisin mukaan tällä ei kuitenkaan ollut mitään tekemistä minkään hyväntekeväisyysjärjestön tai minkään järjestön kanssa, ja mies ei pitänyt kiinni katuesiintymisestä, vaan meni väkisin tiloihin ilman lupaa ja vaati baarin asiakkailta rahaa "esityksestään".

Pattayan kunnan virkailijat lupasivat edelleen estää ei-toivottuja "vieraita" pääsemästä baareihin ja häiritsemästä maksavia asiakkaita. Valokuva Pattaya Tessagit.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/