Muukalainen löi Pattaya-pullonkeräilijää selkään

Pattaya -

Muukalainen, joka oli juuri pyytänyt liittyä juomaan hänen kanssaan viinaa, löi Pattayalla raadonsyöjää/pullonkerääjää veitsellä selkään.

Tapauksesta ilmoitettiin Sawang Boriboonin pelastajille kello 10 eilen 30. toukokuuta. Pelastajat auttoivat thaimaalaista miestä nimeltä Mr. Banyat Pholdee, 24-vuotiasta raadonsyöjää, joka oli saanut syvän viiltopuukon selkäänsä.

Uhri löydettiin sisarensa kanssa Soi Nongprue 3:n keskeltä Banglamungin alueen Nongpruen osa-alueella. Hänen mukaansa hän ja hänen tuntematon sisarensa yrittivät päästä sairaalaan saadakseen tuskallisen haavansa hoitoon, mutta herra Banyat ei kestänyt kipua, joten he pysähtyivät kutsumaan lääkärin apua.

Tapauksesta herra Banyat kertoi, että hän, hänen sisarensa ja lankonsa menivät kalastamaan kanavalle Soi Nongprue 3:ssa. Kun he joivat yhdessä alkoholia lopettamisen jälkeen, ryhmää lähestyi pitkä, tumma. -nahoinen thaimaalainen muukalainen, jolla oli ajeltu pää ja joka pyysi saada mukaansa juomaan. Tuntematon mies tarjoutui myös lahjoittamaan rahaa alkoholin ostamiseen, Banyat huomautti.

Kun ensimmäiset alkoholijuomat loppuivat, herra Banyatin sisko ja lanko menivät ostamaan lisää. Heidän poissaolonsa aikana em. mies kuitenkin kiihtyi tuntemattomista syistä ja löi äkillisesti loukkaantunutta takaapäin pilkkomisveitsellä ja pakeni sitten. Isku jätti suuren haavan uhrin selkään.

Sawang Boriboon -pelastajat veivät Banyatin paikalliseen sairaalaan. Sillä välin Pattayan poliisi pyrkii tunnistamaan epäillyn lehdistön ajan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.