Sadetulvat Pattayalle sen jälkeen, kun Thaimaa on virallisesti alkanut kosteaksi kaudeksi

Pattaya -

Viime yön kaatosade tulvi useita paikkoja Pattayassa sen jälkeen, kun Thaimaa siirtyi virallisesti sadekauteen 22. toukokuuta.

Pattaya News -tiimi raportoi, että viime yön (23. toukokuuta 2023) sade, joka kesti noin tunnin ja johon liittyi voimakkaita tuulia, oli jättänyt tavanomaiset tulvaalttiit alueet, kuten Sukhumvit Road, South Pattaya, Pattaya Beach Road, Third Road lähellä Paniat Chang risteys, Moom Aroi risteys ja tie pitkin rautatietä tulvi.

Voimakkaat sateet havaittiin noin kello 9. Pattaya News -tiimi kertoi, että tulvakorkeus oli tietyillä alueilla yli 30 cm - 30 metri. Sekä myrsky että tulvat hävisivät kuitenkin nopeasti uusien suurempien viemärien ansiosta, jotka näyttivät onnistuvan poistamaan vedestä paljon aikaisempia vuosia nopeammin.

Sade tuli sen jälkeen, kun Thaimaa aloitti virallisesti sadekauden maanantaina 22. toukokuuta. Maan sateisen kauden odotetaan päättyvän lokakuun puolivälissä. Thaimaan eteläosassa, erityisesti kaakkoisrannikolla, sade kuitenkin jatkuu ensi vuoden 2024 tammikuun puoliväliin asti, ilmatieteen laitoksen mukaan.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.