Samut Prakanin kultakaupan ryöstöyritys epäonnistuu, epäilty loukkaantui vakavasti

KUVA: Maungprakarn V.2

Samut Prakan -

Kultaliikkeen ryöstäjä on saanut vakavan vamman ampumahaavasta Samut Prakanissa epäonnistuneen kultaliikkeen ryöstön jälkeen.

Sakhlan poliisi Samut Chedin alueella sai ilmoituksen tapauksesta keskiviikkona iltapäivällä (24.th). Moottoripyörällä epäilty mies ryösti kultaliikkeen asepisteessä lähellä toria Baan Klong Suanissa.

Kultaliikkeen lasiovi lukittui automaattisesti epäillyn astuttua sisään. Epäilty otti monia kultaesineitä ennen kuin ampui laukauksia lasioveen. Oven lasi särkyi ennen kuin epäilty yritti paeta nousemalla moottoripyörän selkään.

Sakhan partiopoliisi, joka oli vain muutaman sekunnin päässä ja kuuli lasin särkyvän, saapui välittömästi paikalle. Epäilty ampui useita laukauksia poliisia kohti ennen kuin poliisi ampui takaisin. Yksi luoti osui epäillyn päähän ja epäilty kaatui.

Hänet otettiin kiinni ja vietiin paikalliseen sairaalaan. Hänen henkilöllisyytensä ei ollut lehdistön aikaan selvä, eikä myöskään motiivi.

Hän pysyi kriittisessä tilassa, sanoi tuorein päivitys sairaalasta.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.