Kiinteistöt: Vuokra/myynti: Ylellinen huoneisto, josta on suora näkymä Totuuden pyhäkölle Nakluassa

Vuokrattavana 60k/kk myytävänä Thaimaassa Yrityksen nimi 11.75 miljoonaa bahtia.

Tämä on ylellinen asunto, josta pääsee omalla hissillä huoneeseen ja jossa on kaksi makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta. Ylelliset varusteet kauttaaltaan erittäin korkeatasoisesti eurooppalaisella keittiöllä. Kokonaispinta-ala on 127 neliömetriä.
Huoneistosta on upeat näkymät Totuuden pyhäkölle, kuten kuvista näkyy.

Jos olet kiinnostunut ostamaan tai näkemään tämän asunnon, katsomaan lisää kuvia tai myymään asunnon, soita 088-9272454 (Punnipa) tai lisää linjatunnus: punnipa29

Lisätietoja siitä, kuinka voimme listata kiinteistösi ja saada sen huomion paikallisissa uutisissa, NAPSAUTA TÄSTÄ.

Lisää paikallisia kiinteistöilmoituksia napsauttamalla tätä.

Nähdäksesi tämän kiinteistöluettelon yksitellen napsauttamalla tätä.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/